• BIST 9645.02
  • Altın 2416.563
  • Dolar 32.5805
  • Euro 34.8213
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 24 °C

Dediğini yaptı 4'üncü cinayeti de işledi

Fatih’te, 3 saat içinde ablası ve iki arkadaşını öldürüp “Daha öldüreceklerim var” diyen Deniz Ş., 24 saat sonra yakalandı. Ama yakalanıncaya kadar, dediğini yapıp bir can daha almıştı...
ÖNCE ABLASINI ÖLDÜRDÜ
 
Yapılan ilk değerlendirmede uyuşturucu, adam yaralama ve hırsızlık suçlarından 20'ye yakın polis kaydı bulunan ve cezaevinden yeni çıktığı belirlenen Deniz Ş. iddiaya göre önce hakkında dedikodu çıkan ve para istediğini geri çeviren doğum fotoğrafçısı ablası Songül Polat'ı öldürdü. 
 
SONRA ARKADAŞINI ÖLDÜRDÜ
 
Ardından uyuşturucudan sabıkası olan ve aralarında alacak verecek anlaşmazlığı bulunan arkadaşı Aziz Caner Emre'yi öldürdü. 
 
VE SON KURBANI
 
Deniz Ş.'nin son kurbanı da yine uyuşturucu satıcısı olan arkadaşı Yaşar Deli oldu. Deniz Ş.'nin kaçarken Yaşar Deli ile karşılaştığı aralarında çıkan tartışma nedeniyle onu da öldürdüğü belirtildi.   
 
Polis ekiplerinin ilk sorgusunda Deniz Ş.'nin bugün, sabah saatlerinde de Esenyurt'ta Harun Koçal'ın öldürülmesi olayını gerçekleştirdiği belirtildi. Harun Koçal, bu sabah Esenyurt'ta otomobilinde 3 kurşunla infaz edilmiş halde bulunmuştu.
 
ÇELİK YELEK, ZIRHLI ARAÇ
 
Şüpheli Deniz Ş. geniş güvenlik önlemleri altında sağlık kontrolüne götürüldü. Özel harekat polisleri tarafından çelik yelek giydirilerek zırhlı araca bindirilen Deniz Ş. sorulara cevap vermedi.
 
7 KİŞİ POLİSE SIĞINDI
 
Öte yandan, Deniz Ş.'nin daha önce yargılandığı mahkemede tanıklık yapan ve aralarında husumet bulunan 7 kişi, cinayetleri duyunca 'Biz de listesinde varız' diye can güvenliklerinden endişe ederek polis merkezine sığındıkları öğrenildi. Bu kişilerin Deniz Ş. yakalanana kadar polis merkezinde beklediği belirtildi. 
 
SİLAH, SATIR... NELER OLMUŞTU?
 
Yedikule Mermer Kule sokak üzerinde önceki gün saat 15.00 sıralarında meydana gelen cinayette evli ve iki çocuk annesi 37 yaşındaki doğum fotoğrafçısı Songül Polat, kullandığı cipin içinde başından silahla vurularak öldürüldü. Polis olay yerinde yaptığı incelemede 3 adet boş kovan buldu. Bu cinayetten 1 saat sonra 26 yaşındaki Aziz Caner Emre Silivri Kapı caddesi, No. 32’deki Dokurhan isimli eski bir handaki odada başından silahla vurularak öldürüldü. İki olaydan kısa bir süre sonra da üçüncü saldırı olayı gerçekleşti. Saat 17,00 sıralarında 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı’nda uğradığı satırlı saldırıya uğradı. Ağır yaralanan Yaşar Deli kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
 
Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili başlattıkları soruşturmada kısa sürede üç cinayetin birbiri ile bağlantılı olduğunu tespit etti. Polis handa öldürülen ve uyuşturucu başta olmak üzere birçok sabıkası bulunan Aziz Caner Emre ile üçüncü kurban Yaşar Deli’nin birbirlerini tanıdıklarını belirledi. Polis yaptığı araştırmada cinayetin hepsinin de failinin ilk kurban Songül Polat’ın erkek kardeşi Deniş Ş. olduğunu belirledi. Deniz Ş.’nin emniyet kayıtlarına göre cinayet, adam yaralamak uyuşturucu bulundurmak suçlarının aralarında bulunduğu suçlardan yaklaşık 20 suç dosyasının olduğu belirlendi. Cezaevinden bir süre önce çıkan Deniz Ş. dün düzenlenen operasyonla cinayetlerin işlendiği Fatih'te yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen zanlı sorguya alındı. 
 
Polisin bilgisine başvuruğu bazı görgü tanıkları Deniz Ş.'nin ablası hakkında çıkan dedikodular ve para talebine olumsuz yanıt vermesi üzerine cinayeti işlediğini belirtti. 
 
ÖLENLERİN YAKINLARI ŞÜPHELİYE SALDIRDI
 
Fatih Asayiş Büro Amirliği'ne getirilen Deniz Ş., işlemlerinin ardından sağlık kontrolüne götürülmek üzere emniyetten çıkarıldı. Bu sırada ölenlerin yakınları Deniz Ş.'ye saldırdı. Deniz Ş., polis aracına güçlükle bindirilerek uzaklaştırıldı. 
 
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim