• BIST 9530.47
  • Altın 2475.879
  • Dolar 32.52
  • Euro 34.818
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

'Dedemin Fişi'nin İzmir galası yapıldı

'Dedemin Fişi'nin İzmir galası yapıldı
Malatyalı Çirci ailesinin komedi dolu miras serüvenini konu alan ve 22 Ocak 2016'da vizyona giren, yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği "Dedemin Fişi"...

Malatyalı Çirci ailesinin komedi dolu miras serüvenini konu alan ve 22 Ocak 2016'da vizyona giren, yapımcılığını BKM Film'in üstlendiği "Dedemin Fişi" filminin İzmir galası, BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi organizasyonuyla yapıldı. Film ekibinin seyircili özel gösterim organizasyonunun, İstanbul ve Bursa'dan sonraki üçüncü durağı İzmir oldu. Optimum Cinemaximum'daki özel gösterime oyuncular Onur Buldu, Alper Kul, Erdem Yener, Onur Atilla, Meltem Yılmazkaya, İrem Sak, Özge Borak, Doğa Rutkay, Uğur Bilgin, Özgün Aydın, Aziz Aslan, Ayşegül Akdemir, Burak Topaloğlu ve Özlem Tokaslan ile yönetmen Meltem Bozoflu katıldı.

Oyuncular, gösterimden önce AVM meydanında seyircilerle buluşup sorularını cevapladı. Hayranlarıyla fotoğraf çektiren oyuncular, ardından filmi sinemaseverlerle aynı salonda seyretti. Yoğun ilgi sebebiyle seanslar yarım saat geç başladı. Memnuniyetlerini dile getiren oyunculardan Yener, "Bugüne dek insanlar bizi, reytinglerde üst sıralara taşıdılar. Aynı komedi anlayışını, bu kez de beyaz perdeye taşıdık." dedi. Kul da keyifli bir aile komedisi olduğunu, seyircilerin hem gülüp hem ağlayabileceğini söyledi. Rutkay ise ailelerin çocuklarını da getirebileceği bir film çektiklerini belirterek, "Biz çocuk izleyici kitlesi olan bir ekip olduğumuz için bu filmde de buna özen gösterdik. Herkes çoluğunu çocuğunu alıp gelebilir. Televizyonda onları mesut ettiysek, bir tutam bile olsa umarım filmimizde e aynı etkiyi onlara hissettirebiliriz. O zaman başarılı olduğumuzu hissedeceğiz." diye konuştu. Sak da filme kefil olduğunu söylerken Bora, aile gibi olmuş bir ekipten komedi filmi çıktığını belirterek, çektikleri sırada olan enerjilerinin bütün seyircilere geçmesi temennisinde bulundu. "Dedemin Fişi" oyuncuları, İzmit ve Almanya'nın ardından Adanalı sinemaseverlerle buluşacak.

Organizasyonun sunumunu da yapan BKM Ege Bölge Temsilciliği Devajans Bütünleşik Pazarlama İletişimi Başkanı Erhan Gölbey ise şunları kaydetti: "İzmir, BKM için çok önemli. Sinemaseverlerle oyuncularımızı İzmir'de buluşturmaktan büyük keyif alıyoruz. Bu sene yaptığımız diğer film galalarında olduğu gibi Dedemin Fişi'nin organizasyonunda da izdiham vardı. Bize teveccüh gösteren tüm İzmirli sinemaseverlere teşekkür ediyoruz. Galarımız devam edecek."

'Dedemin Fişi'nin İzmir galası yapıldı

'Dedemin Fişi'nin İzmir galası yapıldı

'Dedemin Fişi'nin İzmir galası yapıldı

'Dedemin Fişi'nin İzmir galası yapıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim