• BIST 9693.46
  • Altın 2499.907
  • Dolar 32.5633
  • Euro 34.7694
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti
Gaziantep'te doğal dengenin korunması ve çocuklarda ağaç sevgisinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen ve üç kuşağı bir araya getiren "Dedem, ninem,...

Gaziantep'te doğal dengenin korunması ve çocuklarda ağaç sevgisinin geliştirilmesi amacıyla düzenlenen ve üç kuşağı bir araya getiren "Dedem, ninem, annem ve babamla fidan dikiyorum" etkinliği kapsamında dedeler ve torunlarıyla birlikte fidan dikti.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen "Dedem, ninem, annem ve babamla fidan dikiyorum" etkinliği ile Dülükbaba'da yer alan GKV Özel Okulları Hatıra Ormanına yaklaşık bin fidan dikildi. Çocukların dedeleri ile birlikte buluştuğu etkinlikte fidan diken aileler, unutulmaz anlar yaşadı. Akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve kültürel alandaki etkinlikleriyle de adından sıkça söz ettiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, sabahın erken saatlerinde torunlarıyla birlikte GKV Özel Okullarına gelen dedeler ve nineler GKV eğitim kampüsündeki anaokulunun yolunu tuttu. Torunlarıyla birlikte rehber öğretmenlerden ve konunun uzmanlarından fidan dikmeyle ilgili temel bilgileri aldıktan sonra sınıf öğretmenleri ve okul idarecilerinin rehberliğinde Dülükbaba Ormanlarında yer alan Gaziantep Kolej Vakfı Hatıra Ormanına gittiler. GKV Özel Anaokulu öğrencileri ellerindeki pankartlarla da dikkat çekerken dede ve nineler torunlarıyla birlikte fidan dikmenin, gelecek yaşamlara hayat vermenin heyecanını yaşadılar. Torunlar dede ve nineler öğretmen ve idarecilerle birlikte geldikleri tören alanında herkes fidan dikmenin doğayı korumak ve gelecek nesillere iz bırakmak için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kavrayarak vatandaşlık görevlerinin gereğini yaptılar. Torunlarıyla birlikte ortak bir etkinlikte bulunmanın kendileri için büyük bir heyecan ve unutulmaz bir anı olduğunu ifade eden dede ve nineler GKV Özel Okullarının oluşturduğu farkındalık ile fidan dikme çalışmalarına farklı bir boyut kazandırdığını söyleyerek okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etti.

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti

Dede Ve Nineler Torunlarıyla Fidan Dikti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim