• BIST 9079.97
  • Altın 2299.857
  • Dolar 32.3206
  • Euro 35.0966
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

David Luiz'den Atletico itirafı

David Luiz'den Atletico itirafı
Chelseali Luiz, "Atletico, bizden daha iyi bir takım ve kazanmayı hak etti" dedi

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı finalinde evinde 3-1 kaybederek Atletico Madrid'e elenen Chelsea'nin savunma oyuncusu David Luiz, kendilerinden daha iyi bir takıma karşı kaybettiklerini söyledi.

UEFA'nın internet sitesinde yer alan haberde, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Chelsea'nin Stamford Bridge'de Atletico Madrid'e 3-1 kaybettiği maçın ardından futbolcuların değerlendirmelerine yer verildi.

Chelsea'nin Brezilyalı oyuncusu David Luiz, maçın ilk 40 dakikasında oyunun kontrol etmelerine rağmen ikinci yarıda etkili olamadıklarını belirterek, "Atletico, bizden daha iyi bir takım ve kazanmayı hak etti. Elimizden geleni yaparak birkaç pozisyon bulduk ama ya top direkten döndü ya da kaleci Courtois'i geçemedik" dedi.

Willan ise finale çıkmak için büyük mücadele vermelerine rağmen başaramadıklarını ve önlerindeki maça odaklanmaya çalışacaklarını, yarı finalde kaybetmenin çok üzücü olduğunu ifade etti.

Finalde Real Madrid'le karşılaşacak Atletico Madridli oyunculardan Tiago ise zorlu bir takıma karşı oynadıklarını hatırlatarak, "Gol atarsak, işlerin Chelsea için çok zorlu geçeceğini biliyorduk. İlk yarının son dakikasında gol bulmamız çok önemliydi çünkü kendimize güvenimizi kazandık. İkinci yarıda oyunu Chelsea'nin sahasına yıktık ve böyle oynadığımızda çok güçlü oluyoruz" şeklinde konuştu.

Maçta penaltıdan takımının ikinci golünü kaydeden Diego Costa, Chelsea'nin ev sahibi avantajı nedeniyle ilk yarıda daha atak oynayarak ilk golü bulmasına rağmen oyunu kontrol altına aldıklarını, penaltının ardından öne geçerek maçı erken bitirdiklerini ifade etti.

"Finale çıkmamız inanılmaz. Pazar günü bir diğer final maçında Levante'yi de yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmak istiyoruz" diyen Costa, mükemmel bir sezon geçirdiklerini ve finalde Real Madrid'e karşı oynayacakları maçın "çok özel" geçeceğini vurguladı.

Felipe Luis de ikinci golün ardından rahatlayarak kendi oyun mantalitelerini sahaya daha iyi yansıttıklarını ve finalde karşılaşacakları Real Madrid'in dünyadaki en iyi kadroya sahip olduğu değerlendirmesinde bulundu.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim