• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Datça’da TEOG’da Başarı Altın Ve Saatle Ödüllendirildi

Datça’da TEOG’da Başarı Altın Ve Saatle Ödüllendirildi
Datça'da Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG)-1 sınavında ilçe çapında ilk dört dereceye giren öğrenciler, ilçe Kaymakam Vehbi Bakır ve ilçe...

Datça'da Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG)-1 sınavında ilçe çapında ilk dört dereceye giren öğrenciler, ilçe Kaymakam Vehbi Bakır ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın tarafından, okullarında ziyaret edilerek ödüllendirildi.

28-29 Kasım tarihlerinde ülke genelinde yapılan ve 8'inci sınıf öğrencilerinin katıldığı TEOG birinci dönem sınavında 4 dersten 100 tam puan alan Yılmazlar Ortaokulu öğrencisi Aslı Ata büyük bir başarıya imza atarak ilçe birincisi olurken 3 dersten 100 tam puan alan Yılmazlar Ortaokulu öğrencisi Cem Salihoğlu ile Reşadiye Kazım Yılmaz Ortaokulu öğrencisi Ebru Özgür de ilçe ikincisi olmayı başardı. Yılmazlar Ortaokulu öğrencileri Zeynep Seçkin, Çağla Aslan, Buket Karadayı, Uluç Özaydın ile Reşadiye Kazım Yılmaz Ortaokulu öğrencileri Duygu Öktem ve Süreyya Timuri ise 2 dersten tam 100 puan alarak ilçe üçüncülüğünü paylaştı. 1 dersten tam 100 puan alan 29 öğrenci de dördüncü derecenin sahibi oldu.

Başarılı öğrencilere, yaklaşan TEOG ikinci dönem sınavı öncesi motivasyon olması açısından Kaymakam Vehbi Bakır ve ilçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın tarafından ödül verildi. Başarının diğer öğrencilere de örnek olması amacıyla başarılı öğrencilerin eğitim gördükleri okullarda düzenlenen ödül törenlerinde, birinciye çeyrek altın, ikinci ve üçüncülere gram altın, dördüncülere kol saati hediye edildi.

Törende, ilçe kaymakamlığınca karşılanan ödülleri takdim eden Kaymakam Bakır, dereceye giren öğrencileri tek tek kutlarken önümüzdeki günlerde yapılacak TEOG ikinci dönem sınavında da öğrencilerin başarılarının devamını diledi. Eğitimlerinde başarılı olan öğrencilerin hayatlarında da başarılı olacaklarını ifade eden Bakır, "Öğrencilerimizin göstermiş olduğu başarı bizlere mutluluk ve gurur verdi. Bu başarıdaki katkılarından dolayı öğrenci velilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul idarecilerimizi de kutluyorum. Datça ilçemizin eğitimde hızla yükselen başarı çıtası hepimizi mutlu etmektedir.İnanıyorum ki TEOG ikinci dönem sınavında da öğrencilerimiz aynı başarıyı gösterecektir" dedi.

"EĞİTİM ÖĞRETİME BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ"

Başarılı öğrencilerini kutlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fedai Akın da eğitim öğretim alanında başarı seviyesinin yükseltilmesi için her zaman büyük bir çaba ve gayret içerisinde olduklarını belirterek, "Sayın Kaymakamımız ile birlikte 2015-2016 eğitim öğretim yılının başından bu yana öğrencilerimizi okullarında sık sık ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde, onları motive ederek başarılarını arttırmak amacıyla sınavlarda dereceye giren öğrencilerimizin ödüllendirileceği sözünü vermiştik. Bu gün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Geleceğimiz olan gençlerimiz başarılarıyla bizleri onurlandırıyor. TEOG birinci dönem sınavında ilçe çapında ilk dört dereceye giren öğrencilerimizi eğitim gördükleri okullarında ödüllendirirken aynı zamanda bu başarının diğer öğrencilerimize de örnek olmasını diliyoruz" dedi.

Akın, 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek olan TEOG2 sınavında başarı gösteren öğrencileri ise bu kez tam altınla ödüllendireceklerinin de sözünü verdi.

Datça’da TEOG’da Başarı Altın Ve Saatle Ödüllendirildi

Datça’da TEOG’da Başarı Altın Ve Saatle Ödüllendirildi

Datça’da TEOG’da Başarı Altın Ve Saatle Ödüllendirildi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim