• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Daşgün: “Play-off’tan Kopmuş Değiliz”

Daşgün: “Play-off’tan Kopmuş Değiliz”
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 kötü gidişatını Kartal maçıyla son verse de İnegöl deplasmanından da eli boş dönerek...

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923 kötü gidişatını Kartal maçıyla son verse de İnegöl deplasmanından da eli boş dönerek önemli bir yara daha aldı. Matematiksel iddialarının devam ettiğini söyleyen Teknik Direktör Tarık Daşgün ise, "Play-off oynayacağız" dedi.

Plya-off yolunda Kartal galibiyeti ile önemli bir üç puan alan Aydınspor 1923'te İnegöl deplasmanından eli boş dönmenin üzüntüsü yaşanıyor. Play-off potası ile aradaki puan farkının dörde kadar çıktığı haftada matematiksel iddiasını hala daha sürdüren siyah beyazlılar sakat oyucuların fazlalığı nedeniyle de hedefine ulaşmakta zorluk çekiyor. Sonuna kadar play-offu kovalayacakalrını söyleyen Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün de hiçbir şeyin bitmediğini belirtti.

"MAÇ 3-0 BİTECEK BİR MAÇ DEĞİLDİ"

İnegöl maçını değerlendiren Teknik Patron Daşgün, "Bununla birlikte eksiklere rağmen İnegöl maçının ilk devresi tamamen bizim kontrolümüzeydi. Ancak maçın içinde en azından defansif işleri düzenleyen Erdi'nin sakatlanması bizim tamamen oyun anlayışımızı bozdu. Orta sahaya hakimiyet anlamında ilk golü yiyinceye kadar hakimdik. Rakibin ilk önemli ataklarında talihsiz bir gol yedik. Golün ardından oyun stilimizi değiştirip biraz daha öne doğru çıkmamız arakada açıklar vermemize neden oldu. Bize gol lazımdı ve bunu yapmamız gerekiyordu. Maç 3-0 bitecek bir maç değildi. Futbolun içinde her şey var ve mağlup olduk" dedi.

"PLAY-OFFTAN KOPMUŞ DEĞİLİZ"

Mağlup olsalar da hiçbirşeyin bitmediğini ve her tülü şanslarının devam ettiğini kaydeden Daşgün, "Son ana kadar matematiksel, fiziksel, beyinsel olarak sonuna kadar belirlediğimiz hedefin peşinde gideceğiz. Kalan her maçta da play-off oynama adına bu takımın başarılı işlere imza atacağına inanıyorum. Sezon başında kurulan mütevazı bir kadro var ve bu kadrodan oynayan 5-6 oyuncusundan yoksun olarak beş haftadır eksik mücadele ediyor. Buna rağmen play-offtan kopmuş değiliz"

"PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ"

Mağlubiyet sonrası sosyal medyada hoş olmayan ifadelerin kullanıldığının da altını çizen Daşgün, "Etrafta konuşanlar, yorumlar, yazılanlar ve çizilenler asla umurumda değil. Ben inandığım şeyin peşinden sonuna kadar giderim. Çocuklar da inanıyor ve eksikler de aramıza katıldığı zaman problemin ortadan kalkacağını düşünüyorum. Biz içerdeki ve dışarıdaki iki maçı kazanırsak play-off iddiamız daha da güçlenir. Tam kadro olup toparlandığımız zaman play-offu sonuna kadar kovalamış oluruz. İnşallah play-off oynayacağız" diyerek sözlerini noktaladı.

EYÜP HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Pazar günü evinde ağırlayacağı Eyüp maçına ara vermeden başlayan Aydınspor 1923 iki grup halinde çalıştı. İnegöl maçında 90 dakika oynayan futbolcular yenileme çalışmasının ardından antrenmanı tamamlarken diğer futbolcular ise yarım sahada çift kale maç yaptı. Antrenmana alt adalesinde sertleşme olan ve İnegöl maçının ikinci yarısında oyuna devam edemeyen kaptan Erdi Bakırcı ile sakatlıkları devam eden Uğur ve Nezir katılmadı. Seçkin takımdan ayrı kondisyoner antrenör Kortan Aktürk ile birlikte düz koşu yaptı. Sakatlığı iyileşen Gökhan ve kaleci Evren ise takımla birlikte çalışmalarını sürdürdü.

Daşgün: “Play-off’tan Kopmuş Değiliz”

Daşgün: “Play-off’tan Kopmuş Değiliz”

Daşgün: “Play-off’tan Kopmuş Değiliz”

Daşgün: “Play-off’tan Kopmuş Değiliz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim