• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 25 °C

Daşgün: “Play-off’tan 1. Lig’e Çıkarız”

Daşgün: “Play-off’tan 1. Lig’e Çıkarız”
Play-off yolunda son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla oyun ve moral anlamında çıkış yakalayan Aydınspor 1923, kafaya koyduğu PTT 1. Lig için Play-Off'a...

Play-off yolunda son haftalarda aldığı iyi sonuçlarla oyun ve moral anlamında çıkış yakalayan Aydınspor 1923, kafaya koyduğu PTT 1. Lig için Play-Off'a kalmanın hesaplarını yapıyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Aydınspor 1923 kalan son üç maçını da kazanarak ligi Play-Off potasında bitirmenin peşinde. Camia olarak 1. Lig'e çıkmak için her şeyin olumlu yönde işlediğini kaydeden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Tarık Daşgün, Play-Off oynamaları durumunda PTT 1. Lig'e çıkacaklarını da söyledi.

Son haftalarda takımın göstermiş olduğu mücadeleden, hırstan, ve azimden son derece mutlu olduğunu dile getiren Teknik Patron Daşgün, "Oyun çok iyi, mücadele çok iyi. Manisaspor maçında kim 1. Lig'de oynayabilecek güçte onu gösterdik ancak sonuca yansıtamadık. Hedeften uzaklaşmadık. Her takımın yaşadığı düşüşü biz atlattık. İyileşen, cezası biten oyuncularımızın da takıma dönmesiyle artık tam anlamıyla bir bütün olduk. Bu üç maçı da kayıpsız kazanarak play-off potasına girmek istiyoruz. Eğer bunu sağlayıp play-off oynarsak bu takım 1. Lig'de oynar. Şu an 1. Lig için her şey müsait. Yönetim olarak, maddi ve manevi olarak tüm kulüp play-offa inanmış durumda" dedi.

"PLAY-OFF'A İNANDIK"

Kalan maçlarını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını da hatırlatan Daşgün, "Ankara Demirspor'un ligdeki konumu ortada. Karşılaşmadan beraberlikle ayrılmaları durumunda ligden düşmeleri kesinleşecek. Tüm bunların farkındayız. Son üç maç, herkes için önemli ama bizim için daha önemli. Burada kaybettiğimiz 2 puanı Ankara Demir karşısında telafi edeceğiz. Hesaplarımıza göre Ankara Demirspor maçında olmazsa Kocaeli maçında kesin play-off potasına gireriz. Eğer play-off oynama şansını elde edersek de seneye 1. Lig'de mücadele ederiz. Buna sadece ben değil futbolcular da tam anlamıyla inanıyor artık" diye konuştu.

Daşgün: “Play-off’tan 1. Lig’e Çıkarız”

Daşgün: “Play-off’tan 1. Lig’e Çıkarız”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim