• BIST 8770.44
  • Altın 2238.232
  • Dolar 32.3371
  • Euro 35.1083
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Daşgün: “Gümüşhane Maçının Bilincindeyiz”

Daşgün: “Gümüşhane Maçının Bilincindeyiz”
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonu evinde ağırlayacağı Gümüşhane maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Aydınspor 1923, hafta sonu evinde ağırlayacağı Gümüşhane maçının hazırlıklarına devam ediyor.

Play-off yolunda son iki haftada son dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle ile eline geçen fırsatları iyi değerlendiremeyen Aydınspor 1923, Gümüşhane maçının hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdürürken son haftalardaki sansızlığını da taraftarının önünde kırmak istiyor. Sakatlığı yüzde 80 iyileşen kaleci Evren ise salonda güçlendirme çalışmaları ile Gümüşhane maçını kendini hazırlasa da teknik heyetin riske etmek istemediği öğrenildi. Buca maçında cezalı duruma düşen Gürcan'ın yerine Gümüşhane maçında bileğindeki yara iyileşen Kaan'ın oynaması bekleniyor.

"GÜMÜŞHANE MAÇININ BİLİNCİNDEYİZ"

Gümüşhane ile içerde oynayacakları maçın bilincinde olduklarının altını çizen Daşgün, "Buca maçından sonra soyunma odasındaki futbolcularımın halleri Gümüşhane maçına nasıl hazırlanacaklarını gösterdi. Mücadelenin ve emeğin karşılığını alamamanın hırsı ile Gümüşhane maçına hazırlanacağız. Hangi takımla oynarsak oynayalım kendi oyun stilimizi sahaya yansıttığımız sürece hiçbir sıkıntının olacağını düşünmüyorum. Gümüşhane maçını da kazanıp play-off grubunun içine girerek inşallah sezon sonuna kadar da o gruptaki yerimizi koruruz" dedi.

"VAR OLAN KREDİLERİ ALAMADIK"

Takım olarak Buca maçından dersler çıkarıp Gümüşhane maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade eden Daşgün, "Bu saatten sonra rakiplerinin konumu ve ne yaptığı önemli değil ve bizim neler yapabileceğimiz daha önemli. Bucaspor'a mağlup olduk ve bunlar futbolun içinde olan şeyler. Önemli olan yaptığımız doğru şeylerin üzerine koyabilmek ve yaptığımız birkaç pozisyon hatasını da analiz edip bu eksikleri kapatabilmektir. Son bir iki haftada eksilen hücum organizasyonlarını bu hafta telafi ettik. Buca maçında hücumsal anlamda her şeyi gösterdik. Önemli olan bunu içerdeki Gümüşhane maçında da devam ettirebilmek. İç saha maçlarımızın hepsini alırsak zaten play-off potasında olacağımızı düşünüyorum. Çok da bir şey kaybetmiş değiliz. Sadece var olan kredileri alamadık. Herkes sahada iyi niyetiyle mücadele etti. Bucaspor karşısında kaçırdığımız fırsatları inşallah Gümüşhane karşısında telafi ederiz. Rakibimiz konumundaki Gümüşhane'den değerli bir üç puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.

Daşgün: “Gümüşhane Maçının Bilincindeyiz”

Daşgün: “Gümüşhane Maçının Bilincindeyiz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim