• BIST 9094.18
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Darüşşafaka Doğuş, Panathinaikos’u ağırlayacak

Darüşşafaka Doğuş, Panathinaikos’u ağırlayacak
Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turundaki 12. maçında 24 Mart Perşembe akşamı saat 20.30'da Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile...

Darüşşafaka Doğuş, Turkish Airlines Euroleague Top 16 turundaki 12. maçında 24 Mart Perşembe akşamı saat 20.30'da Yunanistan temsilcisi Panathinaikos ile Volkswagen Arena'da karşılaşacak.

Panathinaikos ile grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda 82-79 mağlup olan Darüşşafaka Doğuş (Daçka), bu kez rövanşı almak için mücadele edecek.

Darüşşafaka Doğuş Başantrenörü Oktay Mahmuti son maçlarda alacakları iyi sonuçlarla grubu olabilecek en iyi yerde bitirmek istediklerinin belirterek "Euroleague Top 16'da gruptan çıkma ihtimalimiz kalmadı. Ama bu mücadeleyi bırakacağımız anlamına gelmiyor. Bu hafta son derece tecrübeli bir takım olan Panathinaikos'la oynuyoruz. Onların iddiası sürüyor. Biz de muhakkak ki sahaya en iyimizi ortaya koymak için çıkacağız. Atina'daki ilk maçı son dakika içinde kaybetmiştik. Bu sefer maçın sonunu daha iyi oynayıp kazanmak istiyoruz" dedi.

Panathinaikos maçı öncesi Darüşşafaka Doğuş'un Amerikalı oyuncusu Scottie Wilbekin ise Euroleague seviyesindeki her maçın zor bir mücadele olduğunu dile getirerek "Bir üst tura çıkma şansımız yok ama yine de en iyi oyunumuzu sergileyip evimizde kazanmak istiyoruz. Panathinaikos'un hızlı hücumlarını sınırlamamız gerekiyor. Şutörlerini bulmalarını ve faul çizgisine gelmelerini engellemek için içeri penetrelerini de sınırlamalıyız. Ayrıca hücum ribaundu almalarını da imkân vermememiz gerekiyor" dedi.

AVRUPA'DA 103 MAÇTA 48 GALİBİYET

Avrupa kupalarında 103. maçını geride bırakan Darüşşafaka Doğuş, bugüne kadar oynadığı karşılaşmaların 48'inden galibiyet ile ayrılırken, 55 maçta salondan yenilgi ile ayrıldı.

Gruptan çıkma şansı bulunmayan Darüşşafaka Doğuş'un yarınki maçtan sonra iki maçı daha bulunuyor. 31 Mart Perşembe günü deplasmanda Kızılyıldız ile mücadele edecek olan Daçka; son maçında 8 Nisan Cuma günü Lokomotiv Kuban'ı ağırlayacak.

Cihan

Darüşşafaka Doğuş, Panathinaikos’u ağırlayacak

Darüşşafaka Doğuş, Panathinaikos’u ağırlayacak

Darüşşafaka Doğuş, Panathinaikos’u ağırlayacak

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim