• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 23 °C

Dart Sporunda Gaziantep’te Kulüp Kuruldu

Dart Sporunda Gaziantep’te Kulüp Kuruldu
Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TBBDF) Gaziantep İl Temsilcisi Mustafa Özcan, Türkiye ve Avrupa Dart şampiyonalarına katılmak amacıyla Güney Kartalları...

Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonu (TBBDF) Gaziantep İl Temsilcisi Mustafa Özcan, Türkiye ve Avrupa Dart şampiyonalarına katılmak amacıyla Güney Kartalları Gaziantep Spor Kulübünün kurulduğunu açıkladı.

Mustafa Özcan yaptığı açıklamada, federasyon adına Türkiye ve Avrupa Dart Şampiyonası'na katılmak Güney Kartalları Gaziantep Spor Kulübü'nün kurulduğunu açıkladı. Kulübün yıldızlar , gençler ve büyükler DART sporcuları ile Bocce sporcularının kullanımına sunulan Türkiye'nin en büyük Dart salonuna sahip olduğunu vurgulayan Özcan, "Güney Kartalları Spor Kulübümüzü kurarken "Duvar satrancı" adı da verilen dünyanın birçok ülkesinde büyük rağbet gören dart sporu yarışmalarına Gaziantep ilinden de sporcular göndererek ilimizi ve ülkemizi yurt dışında da temsil etmeyi amaçladık. Çok kısa sürede Türkiye genelinde binlerce katılımcıdan oluşan yarışmalarda Dart dalında, milli sporcularımızın yanı sıra, 22 adet Türkiye derecemiz ile Gaziantep adını bu alanda ilk sıralara taşımış olmanın haklı gururunu taşımaktayız. Güney kartalları gençlik ve Spor Kulübü olarak alanımızda, Bocce alanı ve 3 bölmeden oluşan 30 Dartboard bulunan dart alanımız mevcuttur. Okul sporları alanına da kabul edilen Dart yarışmaları yüzlerce örgencinin katılımıyla kulübümüzde gerçekleşmektedir. Ayrıca kulübümüzde hakem ve antrenör yetiştirme kurslarımız da devam etmektedir" dedi.

Şahinbey Belediyesinin Yeşil Vadi alanında 800 metrekarelik bir alanı kulüp sporcularının kullanımına verdiğini belirterek, Belediye Başkanı S. Mehmet Tahmazoğlu ve belediye görevlilerine teşekkür eden Özcan, "Ancak kulübümüzde bulunan birçok milli sporcumuz ile ödenek eksikliğinden dolayı yarışmalara katılamadığı için milli sporcu olmayı kıl payı kaçıran sporcularımız ile diğer tüm sporcularımızın yarışmalara katılabilmeleri için maddi ve manevi desteğe ihtiyacımız var. Gaziantep'te spora ve sporcuya değer veren iş adamlarımızdan ve Gaziantepli gençleri ve çocukların zamanlarını verimli geçirebilmeleri ve spora yönelmeleri açısından sponsor olabilecek tüm duyarlı vatandaşlarımızdan desteklerini esirgememelerini istiyoruz" diye konuştu.

Özcan, Türkiye Bocce Bowling Dart Federasyonunca 2016 Türkiye Şampiyonasının Gaziantep 19.03.2016 günü saat 09:30 da Yeşilvadi Parkı Dart Salonunda gerçekleştirileceğini hatırlatarak, bölgedeki tüm sporseverleri şampiyonanın açılışına davet etti.

Dart Sporunda Gaziantep’te Kulüp Kuruldu

Dart Sporunda Gaziantep’te Kulüp Kuruldu

Dart Sporunda Gaziantep’te Kulüp Kuruldu

Dart Sporunda Gaziantep’te Kulüp Kuruldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim