• BIST 9093.41
  • Altın 2325.482
  • Dolar 32.3736
  • Euro 34.9977
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Dans Edip Kilo Veriyorlar

Dans Edip Kilo Veriyorlar
Mamak Belediyesi'nin açmış olduğu step, zumba, aerobik ve pilates kursları, kilo vermek isteyen kadınlardan büyük ilgi gördü.

Mamak Belediyesi'nin açmış olduğu step, zumba, aerobik ve pilates kursları, kilo vermek isteyen kadınlardan büyük ilgi gördü.

Mamak'ta sağlıklı kilo vermek isteyen kadınlar, Mamak Belediyesi'nin yolunu tutuyor. Mamak Belediyesi'nin step, zumba, aerobik ve pilates kurslarına katılan kadınlar zayıflamanın ve form tutmanın yanında gündelik yaşamın stresini de atıyor. Form tutmak ve zinde kalmak isteyen kadınların sayısının her geçen gün arttığı Mamak'ta, pilates topları ve lastiklerini yanlarından ayırmayan kadınlar, fazla kilolarını atarak sağlıklı yaşamayı hedefliyor. Uzman hocalar eşliğinde yapılan spor ile kadınlar "sağlıklı yaşama merhaba" diyerek, hem form tutuyor hem de sosyalleşiyor. Mamak'ta sağlıklı bir yaşam için herkesin spor yapmasına olanak sağladıklarını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, "İlçemizde her yaştan vatandaşımıza sosyal yaşamlarını renklendirecek bir uğraş ve kurs edindirmek arzusundayız. Vatandaşlarımız müzik eşliğinde spor yapıyor ve sağlıklı yaşama adım atıyor" dedi.

"KİLO VERİYORUZ VE SAĞLIKLI YAŞIYORUZ"

Mamaklıların uğrak yerlerinden biri olan Mamak Belediyesi Spor Salonu'nda, bayanlara fitness, pilates, zumba, step, aerobik dersleri veriliyor. Sporla müziğin birleşmesiyle daha da eğlenceli hale gelen spor dallarıyla, Mamaklılar hem dans ediyor, hem de eğlenerek zinde kalıyor. Profesyonel spor hocaları eşliğinde gün içerisinde belirlenen seanslarda spor yapan kadınların düzenli olarak kilo kontrolü de gerçekleştiriliyor. Mamak Belediyesi'nin başlattığı uygulamadan memnuniyetini dile getiren kursiyerler, "Mamak Belediyesi'nin hizmete açtığı spor tesisleri ve kurslardan çok memnunuz, hareket ediyoruz, kilo veriyoruz ve sağlıklı yaşıyoruz" sözleriyle mutluluklarını dile getirdiler.

Dans Edip Kilo Veriyorlar

Dans Edip Kilo Veriyorlar

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim