• BIST 9524.59
  • Altın 2491.401
  • Dolar 32.5083
  • Euro 34.7144
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 19 °C

Danıştay’ın Parkomat Uygulamasını İptal Ettiği İddiaları

Danıştay’ın Parkomat Uygulamasını İptal Ettiği İddiaları
Adıyaman'da hizmet veren Caferoğlu Parkomat Genel Müdürü Erdal Bulgu, Danıştay'ın Parkomat uygulamasını iptal ettiği söylentisinin doğru olmadığını...

Adıyaman'da hizmet veren Caferoğlu Parkomat Genel Müdürü Erdal Bulgu, Danıştay'ın Parkomat uygulamasını iptal ettiği söylentisinin doğru olmadığını ifade ederek, vatandaşların bu tür söylentilere itibar etmemelerini istedi.

Müdür Erdal Bulgu, Adıyaman genelinde yasal olarak belirlenmiş bölgelerde parkomat uygulamasının düzenli olarak devam ettiğini belirtti. Parkomat uygulamasının iptal edildiği söylentilerinin doğru olmadığını belirten Bulgu, "Türkiye geneli bir çok ilde ve ilçede parkomat uygulaması devam etmekte. Son günlerde halk arasında "Danıştay Parkomat uygulamasını iptal etti" söylentisi gerçek değildir. Uygulama sadece ilimizde değil bahsettiğimiz üzere ülkemizin birçok ilinde, ilçesinde yasal olarak devam etmektedir. Şu ana kadar firmamıza ulaşan Danıştay'a ait iptal kararı söz konusu değildir. Firma olarak yeni nesil EFT pos yazarkasa kullanmaktayız. Şayet bu uygulama yasal olmasaydı Gelirler İdaresi birimi parkomat sektöründe yeni nesil EFT Pos Yazarkasa kullanımını zorunlu kılmazdı. Bizler rutin günlük ve aylık abone sistemi şeklinde uygulamamızı devam ettirmekteyiz. Vatandaşlarımız her hangi bir cezai işleme maruz kalmamaları için parkomat ücretini ödemelerini arzu ediyoruz. Başlatılan parkomat uygulamasının ilimiz trafiğine nefes aldırdığı gibi firma bünyesinde 50 Adıyamanlı kardeşimiz istihdam edilmektedir. Ayrıca firma olarak personelimizle rutin haftalık eğitim toplantıları yapmakta, vatandaşlarımızın mağdur edilmemesi konusunda sık sık uyarılmaktadır. Çok nadiren olsa da bizlere ulaşan şikayet, dilek ve temennileri olumlu bir şekilde sonuçlandırıyoruz. Adıyaman halkı parkomat uygulamasına sağduyulu bir şekilde sahiplenmeleri bizleri sevindirmiştir. Ancak ben ödemem, yasal değil, ödemezsem bir şey olmaz gibi söylemler olabiliyor ancak bu düşüncede olan vatandaşlarımız için üzülerek de olsa yasal işlem başlatmak zorunda kalıyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Danıştay’ın Parkomat Uygulamasını İptal Ettiği İddiaları

Danıştay’ın Parkomat Uygulamasını İptal Ettiği İddiaları

Danıştay’ın Parkomat Uygulamasını İptal Ettiği İddiaları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim