• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Dani Alves'in Galatasaray'a gelişi neden engellendi?

Dani Alves'in Galatasaray'a gelişi neden engellendi?
Dani Alves'in eski eşi ve aynı zamanda menajeri olan Dinorah Santana, 22 milyon Euroluk ağır fatura Galatasaray'ın transfere nokta koyamamasına neden oldu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun transferini istediği ve geçen hafta katıldığı yayında, "Dani Alves'in durumuna bakacağız" dediği Brezilyalı yıldızın menajeri Santana'yı sarı kırmızılı kulübün İstanbul'da 2 gün boyunca ağırladığı ortaya çıktı.

ALVES OLUMLU BAKIYORDU

Dani Alves'in eski eşi ve menajeri Dinorah Santana, 15 Mayıs 2015 tarihinde İstanbul'a geldi. Dünyaca ünlü yıldızın menajerliğini yapan Santana, 2 gün Sheraton Otel'de kaldı ve İstanbul'u da gezdi.

TT ARENA'DA MAÇ İZLEDİ

Sarı kırmızılı kulüp hakkında fazlaca bilgi de toplayan Dinorah Santana, Galatasaray tarafından Gençlerbirliği maçında da ağırlandı. Santana, 16 Mayıs 2015'de oynanan ve G.Saray'ın 1-0 üstünlüğü ile sona eren maçı TT Arena'da izledi.

İstanbul ve futbol atmosferine tam not veren Dinorah Santana, Dani Alves'in Galatasaray'a gelebileceğini belirtti. Eski eşinin bu transfere olumlu yaklaştığını anlatırken, Galatasaray'a çıkardığı fatura dudak uçuklatacak cinstendi.

DUDAK UÇUKLATAN RAKAM

Dinorah Santana, Dani Alves'in imza atması için 4 yıllık kontrat, yıllık 5 milyon Euro garanti paradan toplamda 20 milyon Euro ve 2 milyon Euro da imza parası talep etti. Böylece çıkardığı fatura 4 yıl için 22 milyon Euro'yu buldu.

MALİYET YÜKSEK BULUNDU

Galatasaray ise Brezilyalı yıldıza yıllık 3.5 milyon Euro ve maç başı parası önerdi. Ancak Dinorah Santana, istedikleri ücretlerden taviz veremeyeceklerini belirtip "Bu şartları sağlarsanız Dani Alves, Galatasaray'a imza atar" dedi.

Galatasaray 20 gün boyunca görüşmeleri sürdürdü. 22 milyon Euroluk fatura masaya yatırılıp tartışıldı ancak maliyet karşılanamaz bulundu. Ve yıldız oyuncuya olumlu haber gönderilmeyince o da şampiyonlar ligi finali sonrası Barcelona'ya imza attı.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim