• BIST 9079.97
  • Altın 2307.885
  • Dolar 32.316
  • Euro 35.0335
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Daday’da yaz spor okulu açıldı

Daday’da yaz spor okulu açıldı
Daday'da öğrencilerin tatillerini sporla değerlendirmeleri için Kaymakamlık, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ve Daday Belediyesi, İlçe Milli...

Daday'da öğrencilerin tatillerini sporla değerlendirmeleri için Kaymakamlık, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ve Daday Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İksir Resort Town'un katkılarıyla "Yaz Spor Okulu"nun resmi açılış töreni yapıldı.

Daday Kaymakamlığı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından ve Daday Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İksir Resort Town'un katkılarıyla, yüzme,at binme, futbol,basketbol, voleybol, masa tenisi, oyuncak yapımı,müzik, kitap okuma, piknik, geziler ve değerler eğitimi olmak üzere toplamda 12 branşta düzenlenen yaz okulunda açılış konuşmasını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir yaptı. Demir konuşmasında protokol üyeleri ve velilere hoş geldiniz diyerek onları selamlaması ile başladı. Ardından Gençlik ve Spor İl Şube Müdürü Adem Keloğlu, yaz okulunun Daday'da açılması için kendilerine destek veren Kaymakam Süleyman Polat, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ve tüm kurum amirlerine teşekkür etti.

Keloğlu "Spor sağlık demektir. Spor birleşim ve iletişimdir. Biz il Müdürlüğü olarak sizlerin her zaman yanınızdayız" dedi. Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş ise gençlere başarılar dileyerek öncelikle bu kursun açılmasında emeği geçen Kaymakam Süleyman Polat'a ve İl ve İlçe Gençlik Hizmetleri Müdürlüğünü tebrik ederek öğrencilere başarılar diledi. Son olarak konuşan Kaymakam Süleyman Polat ise "Kendi çocuklarımın nasıl ki yüzme, at biniciliği, futbol, basketbol gibi spor branşlarında nasıl başarılı olmalarını istiyorsam, burada ki sizler içinde aynı duyguları düşünüyorum. Daday çok güzel bir ilçe. Diğer ilçelerde bu olanaklara sahip olamayan çocuklar var. Daday'ın bu imkanlarının olması çok güzel bir şey. Biz bu imkanları sonuna kadar kullanacağız. Çünkü biz bu çocuklara bu tür faaliyetlerle sahip çıkmazsak, ileride bu çocuklarımıza başkaları başka şeylerle sahip çıkar başka yollara iterler " dedi.

Program sonunda Kaymakam Süleyman Polat kursa katılan öğrencileri etrafına toplayarak hep bir ağızdan " Hepimiz biriz, başaracağız" diye bağırmaları istedi. Resmi açılışı yapılan Yaz Okulu 25 Temmuz da başlayarak ve 26 Ağustos'ta son bulacak. Başvuruların Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne yapıldığı, erkek ve kız öğrencileri kapsayan okulun eğitim yerleri ise Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Spor tesisleri, Miralay Halit Bey İlkokulu ve İksir Resort Town Oteli olarak belirlendi. Açılışta, Gençlik Spor İlçe Müdürü Bekir Sami Kavuş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Şeref Beşir, Miralay Halit Bey İlkokulu Müdürü Sinan Aynacı, Nüfus Müdürü Yaşar Akal, TSM Sorumlusu Dr. Fatih Topkaraoğlu da hazır bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim