• BIST 9524.59
  • Altın 2491.508
  • Dolar 32.5147
  • Euro 34.7419
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 21 °C

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş:

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş:
Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kastamonu Olağan İl Kongresi'nde konuşan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesi olarak ekibiyle beraber iğneyle...

Cumhuriyet Halk Parti (CHP) Kastamonu Olağan İl Kongresi'nde konuşan Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Daday Belediyesi olarak ekibiyle beraber iğneyle kuyu kazarak çalıştıklarını ifade ederek birçok projenin muhalefet belediyesi olarak görüldükleri için destek görmediklerini ifade etti.

Kastamonu'da ve Türkiye'nin diğer şehirlerinde Cumhuriyet Halk Partili belediye olmanın büyük zorlukları olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, yaşanan tüm zorluklara rağmen özverili çalışma gösterdiklerini söyledi. Daday'da muhalefet belediyesi olmalarına rağmen güzel çalışmalar ortaya koyduklarını dile getiren Başkan Taş, "Üç dönemdir Daday'da muhalefet belediyesi olmamıza rağmen güzel çalışmalar ortaya koyduk. Ekibimizle beraber iğneyle kuyu kazarak çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ben tek başıma hiçbir şey yapamam. Biz ne yapıyorsak ekibimizle beraber gerçekleştiriyoruz. Hem belediye olarak hem de örgütümüz olarak dokunmadık el, girilmemiş gönül bırakmadık. 7 Haziran seçimlerinin hemen sonrasında belediye başkanı olarak bana karşı gösterilen tavırlar çok değişikti. Her gittiğim resmi kurumda farklı bir saygı gösteriyorlardı. Ancak 1 Kasım seçimleri sonrasında bütün kapılar kapanmaya başladı. Nereye gitsek üvey evlat muamelesi görüyoruz. Bunlar bize böyle yapıyorlar diye çalışmayacak mıyız? Kastamonu'da yaşayan vatandaşlarımız "Daday'dan mı geldiniz" diye espri yapıyorlar. Daday'ın her yeri çamur vaziyette bulunuyor. Çünkü alt yapı çalışmalarımız halen devam ediyor. 33 km kanalizasyon projemiz tamamlanmak üzere. Çay ıslahı projemiz yapılıyor. Kıt kaynaklara rağmen o kadar güzel çalışmalar ortaya koyuyoruz. Çok değil 3 yıl sonra muhalefet belediye olmamıza ve tüm engellemelere rağmen ekibimizle beraber neler yaptığımızı herkes görecek. Gerekirse Ankara'da çadır kuracağım ama ilçeme hizmet gelmesi için canla başla çalışacağım. Vekillerden gerekirse kardeş belediye, hatta gerekirse kendi maaşlarından destek vererek bana yardım etmelerini isteyeceğim" dedi.

Daday'da alt yapı çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Başkan Hasan Fehmi Taş, alt yapı çalışmaları tamamlandığı zaman üst yapı çalışmalarını da hızlıca sürdüreceklerini, Daday'ı butik ilçe yapmak için canla başla mücadele vereceklerini kaydetti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim