• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 15 °C

Çumra’da Yatırımlar Devam Ediyor

Çumra’da Yatırımlar Devam Ediyor
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çumra'da yatırımlar devam ediyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çumra'da yatırımlar devam ediyor.

30 Mart 2014 yerel seçim çalışmaları sırasında Eski Ulaştırma ve Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan tarafından Çumra'ya 8 adet altı ve üst geçit yapılacağı sözünü vermesiyle birlikte Çumra'da çalışmalar hız kazandı. Bu kapsamında, alt ve üst geçitlerin asfaltlama çalışmalarını üstlenen Konya Büyükşehir Belediyesi müteahhit firmanın iki yıl gibi bir süre içerisine tüm alt ve üst geçitlerin yapımını ve Hızlı tren projesiyle çift ray hattının döşenerek tamamlamasıyla birlikte Konya büyükşehir belediyesi de üst geçitlerin asfaltlama çalışmasını bitirmiş ve son olarak yapımı tamamlanan alt geçitlerinde asfaltlama çalışmalarını tamamladı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, 6360 sayılı yasayla birlikte tüm ilçelerimize hizmet etmek için çaba ve gayret gösteriyoruz. Tüm ilçelerimizde prestijli bir cadde olması, Şehir Konağı olması gibi çeşitli projeler hayata geçirilmeye devam ediliyor. Çumra'da da bir Prestijli cadde oluşturma çalışmamız var ve sona gelindi. Şehir Konağımızda sona geldik, tüm mahallelerimize Çumra Belediyemizle beraber yeni birer park kazandırma projemizde sona geldik. Büyük beldelerimizde kanalizasyon çalışması devam ediyor. Yine toplamda 40 kilometreyi bulan bir yol genişleme çalışmamız var, Mezarlıklar, itfaiye, ulaşım, otogar ve KOSKİ Bölge müdürlüğümüzle beraber yoğun bir çalışmamız var son olarak da tamamlanan alt ve üst geçitlerimizin asfaltlama çalışmalarını tamamlıyoruz. İnşallah hizmetlerimiz aralıksız devam edecek" dedi.

Çumra Belediye başkanı Mehmet Oğuz ise, "Bu hizmetlerin ilçemize kazandırılmasında başta hükümetiz, başbakanımız Ahmet Davutoğlu olmak üzere tüm bakanlarımıza ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek'e teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çumra’da Yatırımlar Devam Ediyor

Çumra’da Yatırımlar Devam Ediyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim