• BIST 9079.97
  • Altın 2308.811
  • Dolar 32.3404
  • Euro 35.0923
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı
Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıldız erkekler basketbol şampiyonasında, şampiyonluk kupasını...

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen yıldız erkekler basketbol şampiyonasında, şampiyonluk kupasını Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol Takımı finalde Tuncay Aykaç Ortaokulunu 61-19'luk skorla mağlup ederek kazandı.

Şehitkamil Belediyesi ve Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Geleneksel 5. Basketbol Müsabakaları tamamlandı. Şampiyonaya katılan takımlar arasında çekişmeli geçen müsabakalar sonunda, namağlup unvanla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Yıldız Erkekler Basketbol takımı şampiyonluk kupasını kazandı.

Finalde Tuncay Aykaç Ortaokulu takımını açık ara farkla yenen Gaziantep Kolej Vakfı Yıldız Erkekler Basketbol Takımı, birincilik kürsüsüne çıkarak şampiyonluk kupasını alırken, takımın finale kadar mücadele ettiği bütün takımları açık ara farkla yenmesi ve namağlup unvanla şampiyonluğa adını yazdırması dikkat çekti. GKV Özel Okulları Antrenörlerinden Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler tarafından maçlara hazırlanan takımda Emre Arslantaş, Emre Eratılgan, Arda Kürüz-Alper Vatan, Emre Saraçoğlu, Ali Başar Canbolat-Ahmet Ata Oral, Emin Baydık, Mustafa Koçer-Osman Uncuoğlu, Eren Bilir, Furkan Segmeç, Arda Karagülle, Atakan Karalar ve Emir Bediroğlu görev aldı. Grubundan birinci çıkan GKV Özel Ortaokulu takımı, Adnan AŞ Ortaokulu tamını 57-11'lik skorla, Ünler Ortaokulu takımını 63-27'lik skorla, Rıfat Kaleoğlu Ortaokulu takımını 69-19'luk skorla yenerken, final maçında ise Tuncay Aykaş Ortaokulu takımı karşısında 61-19'luk skorla galip geldi. Çekişmeli geçen maçların sonucunda, şampiyon takım şampiyonluk kupasını Şehitkamil Belediyesi Genel Spor Koordinatörü Metin Alati ve Basketbol İl Temsilcisi Güven Alkoçak'tan aldılar.

Okul sporlarının tamama yakın branşının GKV Özel Okullarında uygulandığını ve öğrencilerin yetenekleri doğrultusunda spor dallarına yönlendirildiğini ve bu dallarda gelişmeleri için gerekli her türlü desteği verdiklerini ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, elde edilen sonucun tesadüf olmadığını öğrencilerin büyük bir disiplin içerisinde yoğun antrenmanlarla maçlara hazırlandığını belirterek, "Cumhuriyet Kupası şampiyonluğunu elde eden takımımızı ve sporcularımızı yürekten kutluyorum. Onları büyük bir öz veri içerisinde maçlara hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ebru Akgül, antrenörlerimiz Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor eğitimin en önemli parçalarından birisidir. Kurumlarımızda spor kültürü 54 yıldır sürmekte ve bugün okul sporları içerisinde gerek ferdi gerekse takım sporlarında etkinliğimiz devam etmektedir. Öğrencilerimizin gelecek yaşamlarında başarılı olabilmelerine önemli katkı sağlayacak olan sporla aktif bir şekilde ilgilenmeleri elbette sağlıklı nesiller yetiştirilmesi açısından da önemlidir. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve ekibine ilçemizde gerçekleştirdikleri spor faaliyetlerinden dolayı da teşekkür etmek istiyoruz. Sporcularımızın liglerde de başarılı olmasını temenni ediyorum" diye konuştu.

Düzenlenen kupa töreninin ardından şampiyonluk kupasını alan GKV Özel Ortaokulu yıldız erkekler basket bol takımı sporcuları mutluluklarını arkadaşları ve öğretmenleriyle paylaştı.

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı

Cumhuriyet Kupasının şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim