• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük konukları heyecanlı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın küçük konukları heyecanlı
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılacak çocuklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tanışacakları için duydukları mutluluk ve heyecanı dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliğine katılacak çocuklar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile tanışacakları için duydukları mutluluk ve heyecanı dile getirdi.

Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığınca her ilden belirlenen 81 öğrencinin yanı sıra aralarında şehit, gazi çocukları ile engelli, üstün yetenekli ve devlet koruması altında bulunanların da yer aldığı toplam 200 çocukla yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya gelecek.

Özel davetle ağırlanacak öğrenciler arasında yer alan, Erdoğan'a mektup yazan çocuklar, Cumhurbaşkanı ile tanışacakları için mutlu ve heyecanlı olduklarını belirtti.

"23 Nisan için sevinçliyim, yalnız buruk bir sevinç bu"
Davetlilerden Talatpaşa Ortaokulu beşinci sınıf öğrencisi 11 yaşındaki Yasin
Bektaş Ünal,Cumhurbaşkanından davet aldığında çok heyecanlandığını söyledi.

Erdoğan'ı çok sevdiğini anlatan Ünal, "Sevinçliyim, heyecanlıyım Sayın Cumhurbaşkanımızı göreceğim için." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 1,5 yıl önce mektup yazdığını bildiren Ünal, mektubunda "Tek hayalim çocuk bayramlarında kabul ettiğiniz çocukların yerinde olmak. İzin verirseniz sizi yakından görmek ve ailemle birlikte resim çektirmek istiyorum." ifadelerine yer verdiğini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan için özel şiir
Mamak Çocuk Sevenler İlkokulu üçüncü sınıftan 9 yaşındaki Hayrünnisa ile Karapürçek Ortaokulu yedinci sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Ceren Dağaşan kardeşler, geçen yıl Erdoğan'a yazdıkları mektupta, "sevgilerini ve kendisini görmek istediklerini" anlattıklarını belirtti.

"Mektubumuzda 'Sizi görmeyi çok istiyoruz. Bir gün siz bize uğrayın ya da ailecek sizi ziyaret edelim' demiştik. Şiir de yazmıştık ve onu da göndermiştik." diyen Ceren Dağaşan, kendisinin psikolog, kardeşinin ise kalp cerrahı olmak istediğini dile getirdi.

İlk mektubunu Cumhurbaşkanına yazdı
Atapark İlkokulu ikinci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Şevval Neva Aydoğan, Erdoğan'a 2 yıl önce mektup yazdığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanını çok sevdiğim için yazdım mektubu, 'Lütfen beni makamınıza çağırın. Ben sizi çok seviyorum' dedim." şeklinde konuştu.

Ana sınıfında okuma yazma öğrendiğini ve birinci sınıftayken ilk mektubunu Cumhurbaşkanına yazdığını kaydeden Aydoğan, Erdoğan'ın davetini duyduğunda çok mutlu olduğunu ve heyecanlandığını bildirdi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim