• BIST 9645.02
  • Altın 2418.721
  • Dolar 32.554
  • Euro 34.802
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Testek İçin Türkiye Turuna Çıkan Özavcı Yozgat’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Testek İçin Türkiye Turuna Çıkan Özavcı Yozgat’a Geldi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Başkanlık Sistemi konusunda destek vermek amacıyla aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Başkanlık Sistemi konusunda destek vermek amacıyla aracını Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimleriyle kaplatarak Kocaeli'den Türkiye turuna çıkan Erol Özavcı, Yozgat'ta mola verdi.

Eski DSP Genel Başkan Adayı olduğunu belirten Erol Özavcı, "Ben bu milletin evladı olarak Türkiye Cumhuriyeti devletinin vatandaşı olarak bu milletin kadrini, kıymetini, değerini bilmek ve hakkını teslim etmek adına Cumhurbaşkanımıza destek olmak için yollardayım." dedi.

Daha önce cumhurbaşkanlığı seçiminde olduğu gibi bugünde başkanlık sistemi için Türkiye yolunda olduğunu ifade eden Özavcı, " Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve yapmış olduğu hizmetlerden dolayı, şuana kadar gelmiş geçmiş en büyük liderlerden biri olduğu için cumhurbaşkanımıza destek vermek gerekiyor. Geçmişte Adnan Menderes'e, Turgut Özal'a, Necmettin Erbakan'a sahip çıkamadık bir daha keşke dememek için sayın cumhurbaşkanımıza destek vermek zorundayız ve kendilerine nefer olmak zorundayız." diye konuştu.

Hastaneye tedavi için gidip de çocuğunu veya hastasını rehin bıraktığı günlerin unutulmaması gerektiğini vurgulayan Özavcı, "Özellikle askerdeki çocuğunun yemin törenine gidip de başı kapalı diye içeri alınmayan annelerimizi unutmamalıyız. O günleri unutmayalım ki, bunları bir daha yaşamamak için Türk, Kürt, Laz, Çerkez, Alevi , Sünni demeden sayın cumhurbaşkanımıza destek vermek için Türkiye yolundayım ve kendilerine destek vermek için nefer oldum." şeklinde konuştu.

Türkiye'yi karış karış gezeceğini ve Yozgat'ta sonra Çorum" a gideceğini ifade eden Özavcı, oradan da Amasya'ya ve daha sonra Karadeniz illerini ardından da memleketi Van'a geçeceğini sözlerine ekledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Testek İçin Türkiye Turuna Çıkan Özavcı Yozgat’a Geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Testek İçin Türkiye Turuna Çıkan Özavcı Yozgat’a Geldi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim