• BIST 9046.62
  • Altın 2297.773
  • Dolar 32.3261
  • Euro 35.0684
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sonuna Kadar Bu Devam Edecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sonuna Kadar Bu Devam Edecek”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ne yaparsa yapsınlar o hendekleri açanlar, oradaki benim Kürt kardeşlerime oraları zindan edenler bunun bedelini ödüyor,...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ne yaparsa yapsınlar o hendekleri açanlar, oradaki benim Kürt kardeşlerime oraları zindan edenler bunun bedelini ödüyor, ödeyecek. Ve sonuna kadar bu devam edecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yozgat'ın Sorgun ilçesinde yaptığı konuşmada asılan bir pankarta dikkat çekerek, Güneydoğu'da hendekleri kazanların helak edildiğini ve edilmeye de devam edeceğini söyledi. Erdoğan, "Karşıya arkadaşlar bayağı üzerinde çalışarak enteresan bir şey yazmışlar. Bütün Güneydoğu'da bu güzelim sokaklar, caddeleri, alt yapısı olmayan yerleri devletin araç gereçleriyle ne yaptılar, çukurlar, hendekler kazdılar. Fakat burada enteresan bir buluşma var. Hendek sahipleri helak edildi. Şimdi de hendek sahipleri helak ediliyor mu? Bu kadar. Ne yaparsa yapsınlar o hendekleri açanlar, oradaki benim Kürt kardeşlerime oraları zindan edenler bunun bedelini ödüyor, ödeyecek. Ve sonuna kadar bu devam edecek. Çünkü biz bir şeye inanmışız. "Muhakkak ki biz sana açık bir fetih verdik'. Olay bu. İnşallah gönülleri fethede ede geldik mi? Devam ediyor muyuz? Devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika'da yaşanan terör olayları öncesi uyarıda bulunduklarını ifade ederek, "Biz dünyaya sesleniyoruz. Dikkat edin bak yanlış yapıyorsunuz. Biz damdan düştük, biz bedel ödedik. Yanlış yapıyorsunuz. Ama bunlar bölücü terör örgütünün mensuplarına Avrupa Konseyi'nin yanında çadır kurduruyorlar. Oraya teröristlerin resimlerini astırıyorlar. Çadırda da paçavralarını dalgalandırıyorlar. Ne oldu. Bak iki gün sonra ne oldu. Alma manzumun ahını çıkar aheste aheste. Yazık oldu o insanlara. Bu tür aciz yönetimler. İşte Gaziantep'te biz yakaladık, deporte ettik gönderdik. Beyefendiler kalktılar teröriste gereken uygulamayı yapmadılar, serbest bıraktılar. Hadi bakalım şimdi verin hesabını. Kardeşlerim terör sadece belli bir ülkenin değil, tüm dünyanın sorunudur. İnşallah anlayacaklar" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sonuna Kadar Bu Devam Edecek”

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Sonuna Kadar Bu Devam Edecek”

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim