• BIST 9627.66
  • Altın 2477.673
  • Dolar 32.4931
  • Euro 34.6107
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de konuştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan Gümüşhane'de toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Türkiye son 12 yıllık dönemde büyüme kalkınam ve demokratik anlamda çok büyük mesafeler kaydetti. Ekonomimiz yüzde 5 oranında arttı. Dış politikada kararlı bir ülke haline geldi. Türkiye'nin önünü kesen ne varsa ortadan kaldırdık.

KARDEŞLİK KAZANDI

Gereksiz tartışmalara son verdik .Ülkmemizi parlayan bir yıldız haline getirdik. Devletimiz, milletimiz daha fazla güç kazandı. Kardeşlik kazandı. Türkiye'yi karanlığa gömmek isteyen lobiler kaybetti.

YENİ BİR AMELİYAT YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR

Terör ve kandan medet uman lobiler kaybetti.Pensilvan'yayı kullanıp kaybettiklerini kazanmaya çalıştılar. Şimdi yine bu kaybedenenler biraraya geldiler. Yeni bir ameliyat yapmaya çalışıyorlar.

AMAÇ KOBANİ DEĞİL, BİRLİĞİMİZ

Amaç Kobani değil, amaç birliğimizi bozmak. Bu birliğimizi bozamayacaklar. Bugün Kobani için sokaklara çağırırken  Suriye'de 250 bin insan ölürken neredeydiler? Bugün Kobani'ye yardım eden tek ülke Türkiye. Çıkıp Kobani'yi bahane edip yapmalayıp, yakıp, yıkıp, öldürüyorsa kusura bakmasınlar biz bunu yemeyiz.

ÇÖZÜM SÜRECİ 77 MİLYONUN KARDEŞLİĞİ İÇİNDİ

En sert tedbirler alınacak, alınıyor. Güvenlik güçlerimiz gerekeni yapacaktır. Çözüm süreci vandallığa göz yummak değil.  "Çözüm süreci şımarıklığa müsamaha göstermek değildir. Çözüm süreci şiddete, vandallığa, yağmacılığa göz yummak değildir. Biz çözüm sürecini 77 milyonun kardeşliği için bugünlere getirdik. 77 milyonun kardeşliğini güçlendirmek için de bundan sonra en kararlı şekilde bu süreç devam edecek."

BİZİN ONLARLA BİR İŞİMİZ OLAMAZ

 "Bizimle Anayasa ve yasalar çerçevesinde yol yürümek isteyenlerle biz bu yolu yürürüz. İstemeyenlere, teröre zemin hazırlayanlara, terörün talimatıyla hareket edenlere de uğurlar olsun deriz." "Bizimle bu süreçte yol yürümek istemeyenlerle, hala şiddet çağrısı yapanlarla, hala terör örgütünden talimat alanlarla bizim hiçbir işimiz olamaz."

İSPAT EDEMEZSENİZ ALÇAKSINIZ!

Ölen vatandaşlarımızın katili kim? Katili onları sokaklara çağıranlardır. Twetlerle destek veren Ana Muhalefet partisidir. Ana Muhalefet partisi Türkiye IŞİD'e yardım ediyor diye iftira atıyorlar. Bunları ispat etmezseniz alçaksınız. Gün birlik günüdür. Oyuna gelmeyin. Bu tuzağa düşüp Türk'ün Kürt'e düşman olmasına asla müsade etmeyeceğiz.

BU HAİN TUZAĞI BOZACAĞIZ

Benim Kürt kardeşlerim bu barbarlara asla sempati göstermez. Bundan sonra Kürt kardeşlerim bunlarla aralarına mesafe koyacak. Bu hain tuzağı bozacağınıza yürekten inanıyorum.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim