• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 19 °C

Cumhurbaşkanı Başkanışmanı Şener: "Cumhurbaşkanımız 3 Milyon İnsanın Dinine Bakmadan Ölümden Kurtaran Bir Müslüman"

Cumhurbaşkanı Başkanışmanı Şener: "Cumhurbaşkanımız 3 Milyon İnsanın Dinine Bakmadan Ölümden Kurtaran Bir Müslüman"
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a seslenerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın...

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, HDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a seslenerek, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın nasıl müslüman olduğunu görmek istiyorsa, hayatlarını kurtardığı Kürt, Yezidi, Arap, Türkmen 3 milyon sığınmacıya bakması ya da bizzat gidip onlara sorması yeterli olacaktır" dedi.

Demirtaş'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Müslümanlığını sorgulayacak makama, göreve sahip olmadığını söyleyen Şener, "Erdoğan'ın nasıl Dünya'ya örnek bir insan, nasıl bir örnek Müslüman olduğunu görmek istiyorsa, Suriye'den, Irak'tan PYD-YPG-DAEŞ zulmünden kaçan 3 milyon Kürt, Yezidi, Arap, Türkmen sığınmacıya bakması yeterlidir. Suriye'de, Irak'ta ne yazık ki bazıları öldürürken, Cumhurbaşkanımız Erdoğan insanlar yaşasın diye kapıları sonuna kadar açtırdı. Necip milletimiz öldürmek değil yaşatmak için mücadele verdi. 100 sığınmacıyı ülkesine kabul etmekten aciz batıya sesini çıkartamayanlar, hangi yüzle Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a karşı çığırtkanlık yapıyorlar, insanlığını, Müslümanlığını tartışmaya kalkışıyorlar anlamış değilim" ifadesini kullandı.

NEDEN KURAN'I, CAMİLERİ YAKANLARA TEK KELİME ETMEDİNİZ

Şener sözlerini şöyle sürdürdü:

"Asıl sen nasıl bir Müslümansın ki Müslümanların kutsal kitabı Kuran'ı Kerim'i yakan, camileri ateşe veren, bebek, çocuk, kadın, erkek, yaşlı, genç demeden masun insanları katleden kanlı örgüte "Terör Örgütü" diyemiyorsun, tek kelime edip kınayamıyorsun. Kimsenin bölge ateş hattındayken dimdik ayakta, ülkesine ve milletine hizmet eden Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a tek kelime söylemeye hakkı yoktur."

MESELE ERDOĞAN DEĞİL TÜRKİYE

Türkiye'de iç savaş başlatmak isteyenler bunu başaramayınca Cumhurbaşkanı Erdoğan'a saldırdıklarını daha öncede bu senaryoları gördüklerini ifade eden Şener şunları dedi:

"Suriye ateş sarmalı ile sarılmış durumda. Türkiye'nin aynı durumla karşı karşıya kalmasını sağlayamayanlar çıldırıyorlar. Türkiye'de istikrarlı bir yönetim planları alt üst ediyor. Gezi parkı, 17-25 Aralık darbe planlarına karşı Cumhurbaşkanımız Erdoğan dimdik durdu, planları bozdu. Şimdi de Güneydoğu'da aynı planları yapanlar başarılı olamayınca yine Cumhurbaşkanımız Erdoğan'a saldırıyorlar. Artık bu durum hastalık halini aldı. Bu tip saldırıları yapanlar takıntı seviyesinin üstünde Şizoit bir ruh hali yaşıyorlar. Bu duruma çok üzülüyorum. Çünkü sağlıklı bir kafa ile bakamıyorlar. Bu ülkenin aydınlık geleceği için yapılanları, milli refleksleri göremiyorlar. Onlar için Sayın Erdoğan'ın doğru işler yaptığının bir önemi yok. Onlar için önemli olan tek şey bu ülkede istikrarsızlık ve kaosun hâkim olması. Bunu da Allah'ın izniyle başaramayacaklar."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim