• BIST 9450.8
  • Altın 2494.844
  • Dolar 32.5924
  • Euro 34.7836
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 20 °C

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener: "Türkiye Kurtuluş Mücadelesi Veriyor"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener: "Türkiye Kurtuluş Mücadelesi Veriyor"
Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, Türkiye'nin yeni bir kurtuluş mücadelesi verdiğini belirterek, "Terörün iyisinin olmadığı Brüksel'de...

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İhsan Şener, Türkiye'nin yeni bir kurtuluş mücadelesi verdiğini belirterek, "Terörün iyisinin olmadığı Brüksel'de yaşanan saldırı ile bir kez daha görüldü" dedi.

Türkiye'nin bir çok terör örgütü ile mücadele ettiğini anlatan Şener, "Ülkemiz âdeta bir kurtuluş mücadelesi veriyor. Bu mücadelenin bayraktarlığını Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapıyor. Türkiye'de şu anda verilen mücadelenin bir iktidar mücadelesi olduğunu iddia edenler, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mücadelesini bir koltuk ve iktidar mücadelesi olarak görenler tarihi yanılgı içerisindedirler. Bu mücadele ateşle çevrelenmiş memleketimizi selamete erdirme, mazlum milletlerin son umudu olan Anadolu kıtasının özgürlüğü, sömüren dünyaya karşı sömürülenlerin, zalimlere karşı mazlumların, hakkı üstün tutanlar ile gücü üstün tutanların, yetim hakkını koruyanlarla haram yiyenlerin, bağımsızlık isteyenlerle manda isteyenlerin, küçük şahsi menfaatlerini korumak isteyenlerle milletin menfaatlerini korumaya çalışanların, Anadolu sermayesini güçlendirmek isteyenlerle o sermayeyi çok uluslu şirketlere peşkeş çekenlerin, vücuduna bomba sarıp kalabalıkları yok etmek isteyenler ile insanımızı huzur içinde yaşatmak isteyenlerin, sokaklara hendek kazanlar ve onları destekleyenler ile o hendekleri ve barikatları temizleyip ihtiyar insanları sırtında taşıyanların, çalıntı makalelerle isminin önüne unvan eklemeyen ve terörist yetiştirenlerle hakiki ilim tahsil edip edepli nesil yetiştirenlerin, memleketin selameti için canını pazarlıksız feda edenlerle şehitlerle fildişi kulelerinde viski içerek köşelerinden terör destekçiliği yapanların, memleketimize sığınanlara kucak açanlarla onları sınır kapılarında sokak köpeklerine layık muamele ile geri çevirenlerin, bu mücadele mazlum ve çaresiz olanı görünce yüreği sızlayanlarla onu görmezden gelenlerin, bu mücadele vatanı için gözünü kırpmadan canını verenlerle vatan bekçilerine pusu kurarak onları şehit edenlerin mücadelesidir. Bu mücadele de herkes safını belirlemesi gerekiyor" ifadesini kullandı.

Terörün iyisinin olmadığını ifade eden Şener, "Önce Paris'te sonra Brüksel'de meydana gelen terör olayları gösterdi ki terör bumerang gibi her ülkeyi vuruyor. Terörün iyisi olmaz. Tüm Dünya topyekûn terörün her türlüsü ile mücadele etmeli. Özellikle Avrupa ülkeleri ülkelerinde açtıkları terör örgütlerinin bürolarını kapatmalı, desteklerini kesmelilerdir. Avrupa'yı teröre karşı samimi mücadeleye davet ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim