• BIST 9564.85
  • Altın 2489.343
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.8758
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C

Çukurova’ya Kadın Sohbet Evi Yapılacak

Çukurova’ya Kadın Sohbet Evi Yapılacak
Belediye Evleri'ndeki Emekli Evi'ni ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kadın Sohbet Evi ve Kapalı Spor Salonu müjdesi verdi.

Belediye Evleri'ndeki Emekli Evi'ni ziyaret eden Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Kadın Sohbet Evi ve Kapalı Spor Salonu müjdesi verdi. Çetin, "Sosyal demokrat belediyeciliğin kitabını yazıyoruz" dedi.

Her hafta bir emekli evini ziyaret ederek vatandaşların nabzını ölçen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin Belediye Evleri'ndeki Emekli Dinlenme Evi'ne yaptığı ziyarette moral buldu. Eve gelişinde alkışlarla karşılanan Başkan Çetin, Güzelyalı Mahallesi'ne de emekli evi yapılması istenince "İhtiyaç olan her semtte emekli dinlenme evi olacak" diye konuştu.

Hayata geçirilen projelerden Su Oyunları Parkı'nı Çukurova Belediyesi bitişiğinde açtıklarını hatırlatan Çetin, "Çok beğenilen Su Oyunları Parkı'nı mümkün olan her semtte yapacağız. Siz talep edeceksiniz, biz yapacağız" diye konuştu.

Göreve gelince makam aracı saltanatına son verdiklerini, kiralık araçları iade ettiklerini anlatan Başkan Çetin, alkışlarla kesilen ve küçük çaplı bir mahalle toplantısı biçiminde geçen buluşmada vatandaşlara, "Dürüst ve çalışkan olan adam gibi adamlara oy verin, ülkeyi kan gölüne çevirip anaları ağlatanlara ders verin" çağrısını yaptı. Çetin'e emeklilerin yanıtı yine alkışlamak oldu. Yap-Birlikte İşletelim-Devret adını verdiği bir yöntemle beş kuruş ödemeden Çukurova'ya tesisler kazandırdıklarını anlatan Çetin, "Sosyal demokrat belediyeciliğin bir kitabı yok ama çoğulcu, katılımcı ve şeffaf belediyecilik yaparak biz yazıyoruz" dedi.

Briç, satranç oynanabilen, çay-kahve gibi ikramların tek kuruş hesap ödenmeden yapılabildiği Belediye Dinlenme Evleri'nin de Türkiye genelinde ilgi gördüğüne dikkat çekerken, "Buralar kahvehane değil, kadınlı-erkekli sohbet yerleridir" diyen Başkan Çetin, mahalle sakinlerine iki müjde verdi. Sözleri bir kez daha alkışlarla karşılanan Çetin'in Halk Günü'ne dönüşen toplantıda verdiği müjdeler şöyle:

"Çukurova'da ilk kez Kadın Sohbet Evi yapacağız ve bu Türkiye'de bir ilk olacak. Ayrıca Çukurova ilçemizde ilk kez, son teknoloji ürünü bir kapalı spor salonu yapacağız, yakında temelini atacağız."

Çukurova’ya Kadın Sohbet Evi Yapılacak

Çukurova’ya Kadın Sohbet Evi Yapılacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim