• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 14 °C

Çukurova’nın Filizleri Yayılıyor

Çukurova’nın Filizleri Yayılıyor
Çukurova Belediyesi'nin hazırladığı "Çukurova'nın Filizleri" projesi Adana'da halka anlatıldı.

Çukurova Belediyesi'nin hazırladığı "Çukurova'nın Filizleri" projesi Adana'da halka anlatıldı. Belediye Başkanı Soner Çetin, gönüllülük esasına dayalı proje için "Bir gencin eğitimine katkı yapmak istemez misiniz?" diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Yoksul üniversite öğrencilerini okutmak amacıyla İzmir'de Karşıyaka ve Ankara'da Çankaya belediyeleri tarafından hayata geçirilen proje için Adana'da Çukurova Belediyesi de harekete geçti. Mahalle toplantıları yaparak halkı bilgilendiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, apartman yöneticilerine "Tamamen gönüllü bir bağış olacak. Ayda en az 20 lira vereceğiz ve çalışkan ama ihtiyacı olan bir evladımızı daha okutmanın huzurunu yaşayacağız" dedi.

"HİÇBİR SİYASİ AYRIM OLMAYACAK"

Belediye olarak organizasyonu üstlendiklerini anlatan Başkan Soner Çetin, Yurt ve Mahfesığmaz mahallelerinin ardından gittiği Güzelyalı Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı'ndaki bir pastanede projeyi apartman yöneticilerine anlattı. "Bir sitede bir kişi bile "ben varım" diyorsa ciddiye alalım; damlaya damlaya göl olsun" diyen Çetin, şöyle devam etti:

"Biz öğrencilerimiz ve ailelerinin siyasi görüşü için hiçbir ayrım yapmayacağız. Vatana, millete düşman olmasın ama çalışkan olsun ve ayda vereceğimiz 250 liraya ihtiyaç duyan biri olsun yeter."

"HAYRIN GİDECEĞİ EN GÜZEL YER"

Toplantıya katılan apartman yöneticileri oybirliği ile projeye destek olacaklarını söylerken eski belediye meclis üyelerinden Ömer Seyfettin Turan, "Eğitime ve öğrencilere yapılacak yardım en hayırlı yatırımdır. Ben ve biz varız" diyerek projeyi olumlu bulduğunu söyledi.

Eski Seyhan Belediye Meclisi üyesi Faruk Bozkurt da Başkan Soner Çetin'e "Böyle anlamlı ve duyarlı bir projeyi hazırladığı için" teşekkür etti.

Toplantıya Güzelyalı Mahallesi Muhtarı Yasemin Özer de katıldı.

Çukurova’nın Filizleri Yayılıyor

Çukurova’nın Filizleri Yayılıyor

Çukurova’nın Filizleri Yayılıyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim