• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

Çukurova’da "Engelsiz" 23 Nisan Kutlaması

Çukurova’da "Engelsiz" 23 Nisan Kutlaması
Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği'nin, Karslı mahallesindeki dernek binası önünde düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katılan Çukurova Belediye Başkanı...

Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği'nin, Karslı mahallesindeki dernek binası önünde düzenlenen 23 Nisan etkinliğine katılan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, engelli çocukları sevindirdi. 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde çalan müzikler eşliğinde oynayan engelli çocuklara, zaman zaman Başkan Çetin de eşlik etti. Engelli çocuklara hediyeler dağıttıktan sonra, 23 Nisan pastasını kesen Çetin, ilk dilimi engelli çocuklara kendi elleriyle yedirdi.

Belediye Başkanı Soner Çetin'in etkinliğe katılmasından duydukları mutluluğu, sık sık fotoğraf çektirerek paylaşan engelli çocuklar ve aileleri, 23 Nisan Bayramını coşkuyla kutladı. Engelli çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çetin, çocuklara dağıttığı sürpriz hediyelerin ardından, 23 Nisan kutlamaları için hazırlanan yaş pastayı, engelli çocuklarla birlikte kesti. Pastanın ilk dilimini çocuklara yediren Çetin, "Cefakar eli öpülesi analar ve sevgili çocuklar, hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Bildiğiniz gibi bugünlerde, 23 Nisanlar kutlanmamaya başlandı. Bu kararları alanların, ne amaçla, ne maksatla hareket ettiğini hepimiz iyi biliyoruz. Bu oyunları bozacağız. 23 Nisanları, daha büyük coşkularla kutlayacağız. Türkiye'nin her yerinde Atatürkçüler ve Cumhuriyetçiler olduğu sürece, çocuklarımıza Atatürk'ün armağanı olan 23 Nisan'a sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bugün, Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği'yle 23 Nisan'ı kutlamaya başladık ve bu kutlamalarımız çeşitli etkinliklerle sürecek" diye konuştu.

Engelsiz Yaşam ve Farkındalık Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hacer Bulut ise etkinliklerine katkıları ve katılımı nedeniyle, Başkan Soner Çetin'e teşekkür etti. Engelli çocuk sahibi bir anne de, Soner Çetin'in çalışmalarından ve halkla bütünleşmesinden memnun olduklarını belirterek, "Başkanımızı, hem hizmetleri, hem de duruşuyla takdir ediyoruz. Fakat, bugün burada, bizleri onurlandırdığı ve çocuklarımızın mutluluğu için etkinliğimize katılımından dolayı bir kez daha teşekkür borç biliyoruz. Buraya gelerek, bir kez daha büyüklüğünü bizlere hissettirdi" dedi.

Başkan Çetin, geçtiğimiz cuma günü yapılan halk gününde, dernek başkanı Hacer Bulut'un, bir engelli genç için istediği akülü sandalyeyi de ihtiyaç sahibine teslim ederek, öğrenci, veli ve dernek yöneticilerini, düzenledikleri bu güzel etkinlik için kutladı.

Çukurova’da "Engelsiz" 23 Nisan Kutlaması

Çukurova’da "Engelsiz" 23 Nisan Kutlaması

Çukurova’da "Engelsiz" 23 Nisan Kutlaması

Çukurova’da "Engelsiz" 23 Nisan Kutlaması

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim