• BIST 9468.33
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme etkinliği yapıldı

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme etkinliği yapıldı
Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Kariyer Geliştirme" etkinliği düzenlendi.

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen "Kariyer Geliştirme" etkinliği düzenlendi. Dekan Prof. Dr. Dilek Özcengiz'in davetlisi olarak Adana'ya gelen Dr. Eriş Bilaloğlu, Dr. Koray Gürbüz, Dr. Zafer Mutlu, Dr. Gülin Gedik ve Dr. Kerem Alp Usal'ın konuşmacı olarak katıldığı "Geleceğin seni bekliyor" sloganı ile yapılan etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Öğrencilerin mesleklerini her yönüyle tanımalarına imkan vermek ve doğru hedefler belirleyerek kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 2. Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme etkinliği Hipokrat Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Oturumun başkanlığını Stajyer Dr. Burak Yavuz ile Stajyer Dr. Merve Fırıncıoğulları'nın yaptığı ilk oturumda Dr. Eriş Bilaloğlu "Gelecekteki Sağlık Politikalarındaki Yerimiz" konusuyla, Prof. Dr. Aydın Erenemişoğlu "Klinik İlaç Araştırmalarında Kariyer İmkânı', Dr. Koray Gürbüz ise "Ben Doktorum" sunumuyla öğrencilere hitap etti.

İkinci oturumda ise Dr. Zafer Mutlu "Doktor Zafer Mutlu ile Yüzyılın Şarkıları', Dr. Gülin Gedik "Dünya Sağlık Örgütünde Kariyer İmkânları', Dr. Kerem Alp Usal ise "Roman ve Kitap Yazarlığı" sunumlarıyla öğrencilerle buluştu. Bilgi deneyim ve tecrübelerini öğrencilere aktaran uzmanlar soruları da cevapladı.

Sunumların sonunda katılımcılara teşekkür belgeleri Dekan Prof. Dr. Dilek Özcengiz tarafından verildi. Tenor Dr. Zafer Mutlu ve Piyanist Hakan Ali Toker tarafından mini bir konser sundu.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme etkinliği yapıldı

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Kariyer Geliştirme etkinliği yapıldı

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim