• BIST 9824.69
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 24 °C

Çukurova Belediyespor 2. Lig Yolunda

Çukurova Belediyespor 2. Lig Yolunda
Adana Çukurova Belediyespor Bayan Voleybol ve Erkekler Basketbol takımları 3. Lig maçlarında ortaya koydukları performanslarıyla 2. Lig yolunda hızla ilerliyor.

Adana Çukurova Belediyespor Bayan Voleybol ve Erkekler Basketbol takımları 3. Lig maçlarında ortaya koydukları performanslarıyla 2. Lig yolunda hızla ilerliyor. Çukurovalı Sultanlar Ankara'da, Çukurovalı basketçiler ise kendi evinde oynayacak. Başkan Soner Çetin, "İki takım da göğsümüzü kabartıyor" dedi.

Üçüncü Lig'in önde gelen ekiplerinden Adana Çukurova Belediyespor Bayan Voleybol Takımı 2. Lig Play Off maçlarını oynamak üzere yoğun bir hazırlık içinde. Ankara'da Elazığ Polisgücü, İstanbul Vakıfbank ve Ankara Gençlerbirliği takımlarıyla karşı karşıya gelecek olan Adana Çukurova Belediyespor Bayan Voleybol Takımı oyuncuları antrenörleri Nurettin Hayta ve kulüp başkanı Atilla Küçükşahin'le birlikte Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'i ziyaret ettiler.

En son Mersin Büyükşehir ve Adana Voleybol bayan takımlarını yenerek ne kadar güçlü olduklarının tüm camiada iyi anlaşıldığını belirten Adana Çukurova Belediyespor Kulübü Başkanı Atilla Küçükşahin, "Bizim tek amacımız Ankara'daki karşılaşmalardan da galibiyetle ayrılıp 2. Lig'e çıkabilmek. Güçlü rakiplerimiz var ama biz de güçlüyüz. Tek sorun Okullar Arası Türkiye Şampiyonası ile bizim maçların çakışması. Bu yüzden Bilfen'de tam burslu okuyan 5 oyuncumuzdan yoksun olmak" diye konuştu.

ÇUKUROVA BASKETBOLDA DA İDDİALI

Antrenörlüğünü Bilal Öz'ün yaptığı Adana Çukurova Belediyespor Kulübü Erkekler Basketbol Takımı da 2. Lig için iddialı. Geçen hafta Antalya'daki deplasman maçında ASAT Gençlik'i 77-68 yenen Adana Çukurova Belediyespor Erkekler Basketbol Takımı evinde İstanbul Beykoz karşısında galip gelmişti. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Bu hafta Bayrampaşa Sancak ekibini Adana'da konuk edeceğiz. Sultanlarımız gibi basketçi kardeşlerimiz de göğsümüzü kabartıyor, bu gidişle 2. Lig'e çıkan takım biz olacağız" dedi.

Çukurova Belediyespor 2. Lig Yolunda

Çukurova Belediyespor 2. Lig Yolunda

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim