• BIST 9524.59
  • Altın 2496.992
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.7865
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Çubukçu: "Trabzonspor’a Yakışır Bir Görüntü Sergileyeceğiz"

Çubukçu: "Trabzonspor’a Yakışır Bir Görüntü Sergileyeceğiz"
Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Galatasaray maçında yaşananların sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirterek, yarın sahalarında oynayacakları...

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Galatasaray maçında yaşananların sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirterek, yarın sahalarında oynayacakları Osmanlıspor maçında camiaya yakışır demokratik bir tepki ortaya koyacaklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda oynadığı Galatasaray maçında 4 oyuncusunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmada, hakem Deniz Ateş Bitnel'in yönetimine ilişkin tepki gösteren Trabzonspor'da, kulüp asbaşkanı Ahmet Çubukçu, Osmanlıspor maçı öncesi taraftarlara sağduyu çağrısında bulundu. Çubukçu, yaşanan olayın demokratik kurallar çerçevesinde takipçisi olacaklarını vurguladı.

"SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Çubukçu, 21 Şubat Pazar günü deplasmanda oynadıkları Galatasaray maçında hakem faktörünün inanılmaz derecede etkili olduğunu belirterek, "Bu konuda sadece Trabzonspor camiası değil tüm futbol camiası hemfikir oldu. Maç sonrası başkanımız da çok uygun bir dille açıklamalarda bulundu. Bunun sonucunda MHK ve TFF Başkanları gerekli açıklamaları yaptı. TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "hakemimizi kaybettik" ifadelerini kullanmıştır. Bu konu sadece bir hakemi kaybettik demeyle bitecek bir konuda değildir. Trabzonspor camiası olarak demokratik haklar çerçevesinde bu işin sonuna kadar takipçisi olacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Trabzonspor'a yakışır bir görüntü sergilememiz gerekiyor. Yarın oynayacağımız Osmanlıspor maçı bu açıdan çok önemli" dedi.

"DEMOKRATİK TEPKİMİZİ KOYACAĞIZ"

Osmanlıspor mücadelesinde statta bulunacak taraftarların görsel şölenler yapacağını da vurgulayan Çubukçu, şunları söyledi:

"Bu konuda yönetim kurulu olarak bir haftadır titiz bir çalışma içerisindeyiz. Tepkimizi demokratik bir şekilde göstereceğiz. Gerek yönetim kurulumuz, gerekse taraftarlarımız bu süreçte Trabzonspor camiasına yakışır şekilde hareket etti ve öyle devam edeceğiz. Galatasaray maçında yaşanan haksızlıklar karşısında, demokratik hakkımız çerçevesinde, hiçbir taşkınlık yapmadan camiamıza yakışan bir tepki vereceğiz. Sadece merdivenlerin boş kalacağı bütün koltukların dolduğu bir tribünde bize yakışan protestoları yapacağız."

Saha içerisine taraftarların konfeti dahi atmasını istemediklerini ifade eden Çubukçu, "Sahanın içine hiçbir şekilde müdahale etmeden, sağduyulu bir şekilde, camiamızla birlik, beraberlik içinde bir görüntü ortaya koyacağız" açıklamasını yaptı.

"HİÇBİR PLANLAMASI VE KURGULAMASI OLMAYAN BİR OLAY"

Türkiye'deki futbol kirliliğinden mustarip olan bütün kulüplerin bu tabloya sahip çıktığını belirten Çubukçu, "Rahatsız olan bütün kulüpler Salih Dursun'un ortaya koyduğu tabloya sahip çıktı. Tamamen spontane gelişen bir olay. Hiçbir kurgusu ve planlaması olmayan bir hadise. Canı yanan bütün kulüplerimiz için de bu tablo bir anlam ifade ettiği için olayı sahiplendiler" dedi.

Çubukçu, Galatasaray'dan kiralanan ve sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Salih Dursun'un sözleşmesiyle ilgili olarak ise yönetim kurulu olarak karar vereceklerini belirtti.

Çubukçu: "Trabzonspor’a Yakışır Bir Görüntü Sergileyeceğiz"

Çubukçu: "Trabzonspor’a Yakışır Bir Görüntü Sergileyeceğiz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim