• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Çözüm Merkezi’nden Yerinde Hizmet

Çözüm Merkezi’nden Yerinde Hizmet
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda vatandaşların dilek, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda vatandaşların dilek, öneri ve şikâyetlerini dinleyerek çözüm önerileri üretmeyi sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenerek, çözüm üretmeye devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı bünyesindeki Çözüm Merkezi personeli, 17 ilçede Manisalı vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor. İl genelinde halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda vatandaşların Büyükşehir Belediyesi'ne ulaştırmak istediği sorunlarını, memnuniyetlerini not alarak ilgili bölümlere ulaştırıyor.

Halkın sorunlarını, dileklerini ve önerilerini yakından takip ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Hasan Eryılmaz, "Manisa Büyükşehir Belediyemiz, ürettiği proje ve hizmetlerle Türkiye'ye örnek olmayı sürdürüyor. 17 ilçede kurduğumuz Çözüm Merkezlerimiz sayesinde vatandaşlarımızın dilek, öneri ve şikayetlerini alarak, ivedi bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Bununla da kalmayıp vatandaşlarımızın ayaklarına kadar giderek hem hizmetlerimizi anlatıyor hem de onları dinliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımızın talimatları doğrultusunda tüm vatandaşlarımıza ulaşıyor, hizmetlerimizden yararlanması için her geçen gün çalışmalarımızı geliştirerek yolumuza devam ediyoruz" diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN BÜYÜKŞEHİR'E TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesi'nin ayaklarına kadar gelip, sorunlarını dinlemesinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, "Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu stantları şehrin birçok yerinde görüyorduk. Gazete dağıtımı yaptıklarını biliyorduk fakat personellerin bizlerden "Belediyenin uygulamalarından şikâyetiniz var mı? Talepleriniz nelerdir?" Sorularını duyunca çok mutlu olduk. Büyükşehir Belediyesi gerçekten de bizlerin taleplerini çok önemsiyor ve çözüm üretmeyi sürdürüyor. Bizlerle yakından ilgilenen, bizleri dinleyen ve önemseyen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ederiz" diye konuştular.

Çözüm Merkezi’nden Yerinde Hizmet

Çözüm Merkezi’nden Yerinde Hizmet

Çözüm Merkezi’nden Yerinde Hizmet

Çözüm Merkezi’nden Yerinde Hizmet

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim