• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Counter Strike Online’dan yeni haritalar

CSO’daki Klasik ve Team Deatmatch modlarındaki iki yeni harita güncellemesi Hong Kong ve Siena duyuruldu.
Hong Kong haritası Hong Kong'un kentsel alanlarında geçiyor. Terörle mücadele eden oyuncular şehrin kalabalık alanlarındaki bombaları etkisiz hale getirmede görev alacak. Aynı zamanda karşı taraftaki oyuncular da hükumeti devirmek için şehrin tam ortasında bomba patlatacak.
 
Siena haritasında ise şehre içeriden veya dışarıdan erişim terörist saldırıların önüne geçmek için istihbarat servisi tarafından kısıtlandı. Terörle mücadele eden ekipteki oyuncular, Siena şehrinin yerle bir olmaması için teröristlerin önüne geçmeliler. Terörler mücadele eden ekip bununla birlikte teröristlerin şehre gizlice sızmasını sebep olabilecek giriş kapısını da savunacak. Bu harita oynamayı daha da zor kılan birçok yola ve kamp alanına sahip.
 
SİLAHLARINIZI HAZIRLAYIN
 
NEXON Avrupa Hong Kong ve Siena haritası güncellemelerini kutlamak için oyuncuların mücadelelerdeki yeteneklerini ve coşkularını artıran birbirinden iyi eşyalar ve etkinlikler de duyuruyor. Yeni uzun menzilli tüfek SL8 oyuncuları bekliyor.
 
Silahın haznesinde 20 sıralı, 5.56 çapında NATO standardı mermi yer almakla birlikte atış sayısı da oldukça yüksek. Dahası silahın orta menzildeki öldürücü etkisi oyuna daha fazla heyecan katacak.
 
RASTGELE ÖDÜLLER
 
SL8'e ek olarak günlük iki etkinlik ve yüzde 50 Bonus EXP/GP etkinliği de oyuna eklenmek üzere. Günlük oturum açma etkinliğinde oyuncular 10-23 Ekim tarihleri arasındaki her gün oturum açtıkları takdirde rastgele ödül kazanıyorlar. 2 gün sürecek olan rastgele ödüller arasında M4A1, AWP, M24, TAR-21 veya iki küçük HP iyileştirme hapı yer alıyor. Günlük oynama etkinliğindeki ise kullanıcılar 10-23 Ekim tarihleri arasında en az 1 saat oynadığı takdirde 2 günlük ödüller kazanılacak. Mevcut eşyalar ise HK23, Yeniden Doğma Süresini Kısalt, Tüy siklet zombi, üstün DNA, 3 adet büyük HP iyileştirme hapı veya 2 adet Yeniden Meydan Okuma Raundu ve eşyalar günde sadece bir kez verilir.
 
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim