• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 16 °C

Çöşnükspor’dan Centilmenlik Ve Hoşgörü Çağrısı

Çöşnükspor’dan Centilmenlik Ve Hoşgörü Çağrısı
20 Mart'ta başlayacak olan 2.Amatör Küme Büyükler Liginde A Grubunda mücadele edecek Çöşnükspor, yeni sezon öncesi tüm amatör camiaya seslenerek, centilmenlik...

20 Mart'ta başlayacak olan 2.Amatör Küme Büyükler Liginde A Grubunda mücadele edecek Çöşnükspor, yeni sezon öncesi tüm amatör camiaya seslenerek, centilmenlik ve hoşgörü çağrısı yaptı.

Lacivert kırmızılı kulübün As Başkanı Nevzat Turan tarafından duyurulan bildiride centilmenlik ve hoşgörü çağrısı yapıldı. Bildiride, "Sevgili sporseverler, kulüp başkanları, antrenörler, yöneticiler, hakemler, değerli sporcular ve amatör sporun diğer paydaşları, öncelikle yeni sezonun tüm kulüplerimize ve camiamıza hayırlı olması temennisinde bulunuyorum. Katıldığımız amatör futbol liglerinde kulüp yöneticileri olarak önceliğimiz gençleri sporla buluşturmak ve semtimizi , kulübümüzü, camiamızı en iyi şekilde temsil etmektir. Hassasiyetimiz spor yapan gençlerin futbol müsabakalarında fair play çerçevesinde hareket etmesini sağlamak, bilinçli, ahlaklı ve sağlıklı gençlerin yetişmesine katkı vermektir. Bütün kulüp yöneticileri ve sporcuları bizim dostumuzdur. Hepimiz aynı memlekette aynı amaç için çalışıyoruz ve aynı kaderi paylaşıyoruz, Malatya'daki kulüplerin ve sporcuların başarısı bizleri de mutlu edecektir. Malatya'dan, amatörden bir üst lige ve profesyonele çıkacak her sporcu ve yükselecek her kulüp yine hepimizi temsil edecek, gururumuz ve ortak değerimiz olacaktır. Şehrimizde amatör sporun ve futbolun daha iyi bir yere gelmesi için hepimizin birlik beraberlik ve dayanışma içerisinde, kardeşlik duygularıyla sporcularımıza ve Malatya futboluna hizmet etmemiz gerektiğini biliyoruz. İşte bu duygu ve düşüncelerle bizler Çöşnükspor Kulübü olarak sporda düşmanlığa, şiddete ve küfürlü tezahüratlara karşı olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Hoşgörünün, dayanışmanın saygı ve sevginin hakim olduğu bir ortamda spor yapmak, sporcu yetiştirmek temennimizdir. Maç esnasında sahada ve dışında herkesin huzurlu olduğu, yediden yetmişe herkesin maçları izlemekten, orada bulunmaktan mutluluk duyacağı bir atmosfer olsun istiyoruz. Sahada ve saha dışında yaşanabilecek olumsuzluklar, bizleri ileri değil, geriye götürecek, Malatya'ya ve futboluna zarar verecektir. Olumsuzlukların yaşanmaması için herkesi sporun amacı doğrultusunda, sporun gerçek manasını anlamaya ve yaşamaya davet ediyoruz" ifadelerdi yer aldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim