• BIST 9151.98
  • Altın 2324.488
  • Dolar 32.3582
  • Euro 34.9376
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları
Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kros Ligi sezon finali Çorum'da yapılıyor.

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Kros Ligi sezon finali Çorum'da yapılıyor. Büyük bir mücadeleye sahne olan yarışlarda bazı bayan sporcular fenalaştı.

Genç kızlar, gen erkekler, büyük erkekler ve büyük bayanlar olmak üzere 4 kategoride yapılan sezon finaline 77 takım ve 319 sporcu katıldı. Bozboğa köyünde gerçekleştirilen finalleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimur, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç da izledi.

Kros yarışlarında dereceye girmek isteyen sporcular kıyasıya yarıştı. Büyük bir mücadeleye sahne olan yarışlarda bazı bayan sporcular fenalaştı. Yarış sonunda baygınlık geçiren bir bayan sporcuya sağlık görevlileri müdahale etti. Uzun süre kendine gelemeyen talihsiz sporcu ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.

Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, tüm Türkiye'de yapılan yarışmalar ve elemeler sonucunda finale kalan 77 takımın sezon finalinde yarıştığını belirterek, "Sezon finali genç kızlar, genç erkekler, büyük erkekler ve büyük bayanlar kategorilerinde yapılıyor. Burada yarışan takımlarımızdan burada finali şampiyon olarak bitirip piste şampiyon olarak çıkan takımlarımız önümüzdeki yıl Avrupa kros şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler. Buradaki başarılarını orada da devam ettirip, buradaki başarılarını orada da görürüz. Bunun için büyük mücadele veriyor kulüplerimiz. Bu anlamda bütün kulüplerimize teşekkür ediyoruz. Organizasyonun burada yapılmasından dolayı katkıda bulunan Vali Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer'e teşekkür ediyoruz. Bu organizasyonun devamlı olabilmesi için, daha da büyüyebilmesi için yine burada organizasyonlarımız olacak. 77 kulüp, 319 sporcumuz var. Bunların haricinde Hitit Kupası adı altında minik kız, minik erkeklerin koşacağı bir yarışmamız var. 30 ilden seçmeler sonucunda ikinci olan takımlarımız geldiler. Birinci grup yarın Gaziantep'te yarışacak" dedi.

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları

Çorum’da Bayıltan Kros Yarışları

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim