• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 20 °C

Çorum Belediyesi’nden Muhtarlara Jest

Çorum Belediyesi’nden Muhtarlara Jest
Çorum Belediyesi, ildeki mahalle muhtarlarına büro malzemesi yardımında bulundu.

Çorum Belediyesi, ildeki mahalle muhtarlarına büro malzemesi yardımında bulundu.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün katılımıyla Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle büro malzemeleri mahalle muhtarlarına teslim edildi.

Aslan'ın yattığı yerden belli olduğunu dile getiren Başkan Külcü, bu kapsamda öncelikle kendi mahalle muhtarlıklarını yenilediklerini belirterek, "Önce kendi muhtarlıklarımızı iyi yapalım, onlara sahip çıktığımız kudretini gösterelim ki mahallelere verdiğimiz önem belli olsun. Bir önceki toplantımızda muhtarlıklarımızı yenileme kararı almıştık ve şimdi de uyguluyoruz. Hemen hemen muhtarlıklarda kullanılan bütün eşyaları yenilemiş oluyoruz. Toplamda 150 bin TL'lik muhtarlıklar için bir alım gerçekleşti. Bütün muhtarlıklarımıza bilgisayar, yazıcı, masa ve sehpa, koltuk, sandalye, buzdolabı, masalardaki kırtasiye malzemeleri, doğalgaz, elektrik ve internet olmak üzere toplamda 150 bin TL'lik bir alım yaptık" dedi.

Muhtarların demokrasinin ilk adımı olduğunu ve muhtarların taleplerini önemsediklerini vurgulayan Muzaffer Külcü, "Devlet adına bir vatandaşın ulaşabileceği en yakın nokta muhtarlıklardır. Orada yaşayan, mahallelerde ikamet eden birçok insanı tanıyorsunuz ve dolayısıyla onların taleplerinin gerçek talepler olup olmadığı belirlemeniz daha gerçekçi. Biz muhtarlıklarımızı adeta belediyemizin temsilcileri olarak görüyoruz. 14 Mahallemizin her birinde de o ilgiyi ve sıcaklığı gördüğümüz için de içimiz rahat olduğunu söylemek istiyorum. Bir elin nesi var, iki elin sesi var diyerek iki farklı organ ve ikisi de seçimle gelmiş organ, birlikte hareket edilebildiğinde nasıl verimli sonuçlar attığımızı da görmüş oluyoruz" diye konuştu.

Yatırımlarda öncelik sırasını muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda belirlediklerini anlatan Başkan Külcü, "Yapacağımız hizmetlerde belediyemizin elbette belirli bir kaynağı var. O kaynakla şehrin her tarafından gelen 250 bin nüfusun beklentileri olan hizmetler var. Bunların öncelikli olarak hangilerinin yapılacağı hususunda muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda belirliyoruz. Çünkü orada hayatı kolaylaştıracak olan adımlar, yatırımlar nelerdir muhtarlarımız bizlerden daha iyi biliyorlar, çünkü orada yaşıyorlar" dedi.

Çorum Belediyesi’nden Muhtarlara Jest

Çorum Belediyesi’nden Muhtarlara Jest

Çorum Belediyesi’nden Muhtarlara Jest

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim