• BIST 9079.97
  • Altın 2325.099
  • Dolar 32.3482
  • Euro 34.9469
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Çöp Poşetine Sarılı Bulunan Öğretmenin Cesedi Morga Kaldırıldı

Çöp Poşetine Sarılı Bulunan Öğretmenin Cesedi Morga Kaldırıldı
Tuzla'da boş bir arazinde çöp poşetine sarılı halde bulunan öğretmenin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Tuzla'da boş bir arazinde çöp poşetine sarılı halde bulunan öğretmenin cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili öğretmenle aynı binada oturan bir kadın cinayet şüphelisi olarak aranıyor.

Edinilen bilgiye göre, Tuzla Postane Mahallesi Tarih Sokak'ta Yenilmez Apartmanı'nda yaşayan 2 çocuk annesi tarih öğretmeni Fatma Kayıkci (40), geçtiğimiz cuma günü saat 14.00 sıralarında evinin 2 kilometre uzağındaki okuldan kızını almak için evinden ayrıldı. Bir süre sonra eşi Gani Kayıkçı ve yakınları, cep telefonundan Fatma Kayıkci'ya ulaşamayınca eve geldiler. Fatma Kayıkci'nın otomobilinin evin önünde olduğunu fark eden yakınları, apartmanın giriş katındaki koridorda kan lekeleri görünce, giriş katındaki dairede oturan ve Gani Kayıkci'nın daha önce çalıştırdığı çay bahçesinde garson olarak çalışan 29 yaşındaki Furkan .A.'nın dairesinin camını kırarak içeriye girdi. Evin içinde kan izlerini ve Fatma Kayıkci'nın ayakkabısının bir tekini gören yakınları, polise haber verdi. Polis ekiplerinin evde yaptığı incelemenin ardından, Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

ARAMA ÇALIŞMALARINA MAHALLELİ DE KATILDI

Mahalle sakinleri ve yakınları da bütün mahalledeki boş arazi ve binalarda arama yaptı ancak bir iz bulunamadı. Dün de yeniden evin yaklaşık önünde toplanan mahalleli ve yakınları, evin yaklaşık 500 metre yakınındaki boş arazilerde arama yaptı. Gülboyu Sokak üzerindeki boş arazide bulunan incir ağacının altına bakan mahalle sakinleri, öğretmen Fatma Kayıkci'nın siyah çöp poşetine sarılı cansız bedenini buldu. Olay yerine gelen Fatma öğretmenin eşi ve yakınları sinir krizi geçirirken, cenaze, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın yaptığı incelemenin ardından Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Fatma öğretmenin sırtında 3 tane derin bıçak yarası olduğu belirlendi.

Şüpheli Furkan A.'nın fotoğrafı gösterilen bir vatandaş, Cuma günü saat 15.00 sıralarında fotoğrafı gösterilen kişinin, elinde bulunan siyah bir valizi çekerek götürdüğünü söyledi. Polis, görgü tanıklarının verdiği bilgi doğrultusunda giriş dairesinde tek başına yaşayan F.A'yı (29) ise cinayet şüphelisi olarak arıyor.

Bu arada, şüpheli Furkan A.'nın 3 yıl önce Fatma Kayıkci'nin eşi Gani Kayıkci'ya ait kafede garson olarak çalıştığı, kafe kapandıktan sonra da maddi durumu iyi olmadığı için Gani-Fatma Kayıkci çiftinin kaldığı apartmanın girişindeki dairede ikamet etmeye başladığı ve kendisinden kira ve diğer yakıt giderlerinin alınmadığı öğrenildi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim