• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 17 °C

Çolakbayrakdar, Seyrani’yi Dinledi

Çolakbayrakdar, Seyrani’yi Dinledi
Kocasinan Belediyesinin geleneksel hale getirdiği programlardan biri olan ve vatandaşların takdirini toplayan "Başkan Sizi Dinliyor" Programı bu hafta Seyrani...

Kocasinan Belediyesinin geleneksel hale getirdiği programlardan biri olan ve vatandaşların takdirini toplayan "Başkan Sizi Dinliyor" Programı bu hafta Seyrani Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Akşam saatlerinde gerçekleştirilen programa, soğuk havaya rağmen yoğun katılım oldu. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, toplantıda genç, yaşlı, kadın, erkek ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılandı. Toplantıda Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında mahalle sakinlerine detaylı bilgi veren Başkan Çolakbayrakdar, vatandaşların sorularını cevaplayıp, taleplerini dinledi.

Seyrani Kentsel Dönüşüm Projesiyle mahallenin kazanacağı yeni çehreyi görsel sunumla destekleyerek anlatan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Şu an itibarıyla mahallemiz içinde yaşayan vatandaşlarımıza her türlü afet riskine dayanıklı , sağlam ve sağlıklı yaşam alanları oluşturmak en büyük amacımızdır." dedi. Vatandaşla devleti yan yana getirerek, hizmete açılması için gerekli tüm alanları, yok denebilecek bir maliyetle kamuya kazandıracaklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, bu durumun projeye değer katan en büyük faktör olduğunu belirtti. Seyrani mahallesinin, şehir merkezine ve havaalanına yakınlığı ayrıca yeni açılması planlanan orta yol projesinin içinde bulunması sebebi ile Kocasinan Belediyesi'nin önemli mahallerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Mevcut imar planı bakımından bu güne kadar bir türlü yeniden inşa edilemeyen mahalle yeni imar planı ve hazırlanan proje ile Kayseri'ye ve Kocasinan ilçesine yakışır bir mahalle haline gelecektir" dedi. "Hazırlanan yaşam alanı projesi , vatandaşın eski hakları korunarak 47 ayrı etaba ayrılmıştır. Bu 47 etap farklı büyüklüklerde toplam 62 blok, 3472 konut ve 16.462 m2 ticaret alanı bulunmaktadır." İfadelerini kullanan başkan Çolakbayrakdar, hangi etapta hangi konut tipi yapılacağının kesin olarak belirlendiğini ve vatandaşların bu bilgileri Seyrani Mahallesi Kentsel Dönüşüm Ofisi'nden elde edebileceklerini vurguladı.

Projeyi görsellerle detaylı bir şekilde anlatan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, projenin tamamlanmasıyla mahallenin kazanacağı yeni görünümü de bir video görüntüsüyle tanıttı.

Vatandaşların görüşlerini, talep ve sorunlarını dinleyen Başkan Çolakbayrakdar, tüm sorulara tek tek yanıt verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, program bitiminde 7'den 70'e vatandaşların sevgi ve ilgisiyle uğurlandı.

Çolakbayrakdar, Seyrani’yi Dinledi

Çolakbayrakdar, Seyrani’yi Dinledi

Çolakbayrakdar, Seyrani’yi Dinledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim