• BIST 9524.59
  • Altın 2499.059
  • Dolar 32.5976
  • Euro 34.8021
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 18 °C

Çok rahat şampiyon olurduk

Çok rahat şampiyon olurduk
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TSYD Trabzon Şubesi ziyaretinde konuştu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TSYD Trabzon Şubesi ziyaretinde eleştirilere cevap verdi.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TSYD Trabzon Şubesi ziyaretinde konuştu. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, TSYD Trabzon Şubesi ziyaretinde eleştirilere cevap verdi.

"Artık şikeyi konuşmuyorsunuz diyorlar. Çünkü hukukçularımız iyi çalışıyor, semeresini göreceğiz" dedi. İşte başkanın dikkat çektikleri:

1- ONUR'LA 8 MAÇTA 4 GOL YEDİK

"Onur Kıvrak sakatlanmadan önce 8 maçta 4 gol yedik. O kalede olsaydı bugün Trabzonspor bu noktada mı olurdu? Ya da Hakan ilk yarıda kalemizde olsa burada mı olurduk? Kasımpaşa maçı bitmek üzereyken 90. dakikadan sonra gol yedik.

Kazanmamız gereken Gaziantep maçını kaybettik. Bu iki maçta 5 puan kaybetmesek 48 puanımız olacak ve şu an şampiyonluktan bahsediyor olacaktık.

2- BAŞKAN FORMALARI KAÇ SATIYOR?

Ligde 43 puanda olmamızı hazmedemiyorum. Ancak hazmedememek ayrı, eleştirmek ayrı, haksızlık yapmak başka bir şey.

Rakiplerimiz olan 3 kulüp arasında forma satışlarında başkanın dereceye girdiği bir kulüp var mı? Geçen hafta öğrendim, 7 bin Hacıosmanoğlu forması satılmış. İşte bizi bu insanların sevgisi burada tutuyor.

3- ÇOK RAHAT ŞAMPİYON OLURDUK

Görevde olduğumuz iki sene boyunca bir çok şeyle mücadele ettik, karşılığını sahada almamız lazım. Yeni kurulan takım hiçbir zaman şampiyon olmaz, bunu herkes biliyor.

Bu sene bizi rahat bıraksalardı, bütün şanssızlıklar bizi bulmasaydı bu sezon en rahat şampiyon olacağımız sezonlardan biriydi. Ama bakıyorsunuz hala 4-5 sakat var.

4- 2011'İN TEMELLERİNİ YANAL ATTI

Bu iskelet bir takım. Eksik mevkilere 4-5 oyuncu koydun mu seneye bu takımı kim tutacak, kimse tutamaz ki. Gelecek yıl bu takım ligde çok iş yapacak. Hocamızın kadro kurmadaki becerisini söylemeye gerek yok.

2011'de şampiyon olan kadronun temellerini o atmıştı. Bu seneden de umudumuzu kesmedik. Daha 9 hafta var, çok şey değişir."

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim