• BIST 9089.58
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Çocukluklarına Geri Döndüler

Çocukluklarına Geri Döndüler
Konak Belediyesi'nin İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi üyeleri, İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yaptıkları geziyle unuttukları çocukluklarına geri döndü.

Konak Belediyesi'nin İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi üyeleri, İzmir Doğal Yaşam Parkı'na yaptıkları geziyle unuttukları çocukluklarına geri döndü.

Konak Belediyesi'nin Ziya, Zişan, Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi'nin kursiyerleri Avrupa'nın en nitelikli doğal yaşam parklarından biri olan ve her yıl ziyaretçi rekoru kıran İzmir Doğal Yaşam Parkı'na düzenlenen geziyle stres attı. Sasalı'daki 425 dönümlük alanıyla Türkiye'de ilk olan Doğal Yaşam Parkı'na düzenlenen gezilere 55 yaş üstü kursiyerler katıldı. Sabahın erken saatlerinde Halil Rıfat'taki merkez binasında buluşan kursiyerler, Konak Belediyesi'nce kendilerine tahsis edilen otobüslerle Sasalı'daki İzmir Doğal Yaşam Parkı'na getirildi. Havaların ısınmasıyla birlikte ziyaretçi akınına uğrayan Doğal Yaşam Parkı'nı gezen Ziya, Zişan, Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi üyeleri; aslandan zebraya, boz ayıdan zürafaya kadar pek çok yabani hayvanı yakından görme heyecanını ve keyfini yaşadı. Bünyesinde 130'dan fazla hayvan türüne ev sahipliği yapan parkı dolaşan kafilede yorulan konukların imdadına parka özgü Gezi Aracı yetişti. Mini otobüs ile tura devam edilirken, gezi boyunca eğlence ve neşe eksik olmadı. İkinci baharlarını yaşayan kursiyerler turlarını, şarkı ve türkülerle sürdürdü.

FİL AİLESİ İLGİ ODAĞI OLDU

Öğle molasının ardından devam eden gezide kursiyerler Türkiye'de doğan ilk fil olarak tarihe geçen İzmir ve kardeşi Deniz'i de ziyaret etti. Sevimli kardeşler tüm park ziyaretçileri gibi Konak kafilesinin de ilgi odağıydı. Gezi boyunca her anı ölümsüzleştiren kursiyerler, sevimli fillerle de bol bol fotoğraf çektirdi. Gezi sırasında park içindeki çocuk oyun alanını gören kursiyerlerden bazıları ilerlemiş yaşlarına rağmen içlerindeki çocuğu hiç kaybetmediklerini gösterdi. Fırsattan istifade eden büyükler çocukluklarına geri dönerek, yıllardır binmedikleri salıncak ve kaydırağın keyfini çıkardı.

GEZİLER 6 MAYIS'A KADAR DEVAM EDECEK

Geziye katılanlardan Ufuk Aygen, ilk kez İzmir Doğal Yaşam Parkı'na geldiğini belirterek, "Çok güzel bir park yapılmış. Pek çok hayvanı görebildim. Geziyi düzenleyenlere teşekkür ederim" dedi. Bilgisayar ve pasta yapım kursu üyelerinden 64 yaşındaki Gülay Işın da, çok keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek kendilerine bu imkanı sunan Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'a teşekkür etti. Keyifli geçen Doğal Yaşam Parkı gezisini çektirilen hatıra fotoğrafı ile ölümsüzleştirildi. Konak Belediyesi Ziya, Zişan, Saadet Aytulun Kardeşler İleri Yaş Sağlıklı Yaşam Merkezi üyelerinin Doğal Yaşam Parkı gezileri 6 Mayıs'a kadar devam edecek.

Çocukluklarına Geri Döndüler

Çocukluklarına Geri Döndüler

Çocukluklarına Geri Döndüler

Çocukluklarına Geri Döndüler

Çocukluklarına Geri Döndüler

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim