• BIST 9079.97
  • Altın 2323.454
  • Dolar 32.3566
  • Euro 34.9396
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu
Adana'da cezaevi firarisi bir kişi, eşi çocuklarını göstermediği gerekçesiyle "Nurcan beni duyuyor musun sen, bak şimdi ben kendime ne yapıyorum" diyerek...

Adana'da cezaevi firarisi bir kişi, eşi çocuklarını göstermediği gerekçesiyle "Nurcan beni duyuyor musun sen, bak şimdi ben kendime ne yapıyorum" diyerek pompalı tüfekle karnına ateş etti.

Olay, Sarıçam ilçesine bağlı Boynuyoğun mahallesi meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, tehdit suçundan 3 bin lira para cezası alan Kenan Çetin, ödeme yapamayınca cezası 5 ay hapis cezasına çevrildi. Polis, bunun üzerine Kenan Çetin'i bir süre önce yakalayıp cezaevine gönderdi. Kenan Çetin, Adana Kürkçüler Cezaevi'nin açık bölümünde cezasını çekerken, eşi Nurcan Çetin iki çocuğuyla birlikte ziyarete hiç gitmedi. Ailesine sorduğunda eşinin çocukları da alarak Niğde'ye gittiğini öğrenen Çetin, bunun üzerine açık cezaevinden firar etti.

Ancak eşine bir türlü ulaşıp çocuklarını göremeyen Çetin, bugün saat 11.15 sıralarında 155 polis imdat hattını arayarak Boynuyoğun mahallesinde çocuklarını göremediği için intihar edeceğini söyledi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Pompalı tüfeği çenesinin altına dayayan Çetin, çocuklarını görememesi halinde kendi canına kıyacağını söyleyerek eşinin ve çocuklarının gelmesini istedi. Haberi alan Çetin'in ailesi de hemen olay yerine geldi ancak Çetin'in eşine bir türlü ulaşılamadı.

Polisin yaklaşık 2 saat süren çabalarına rağmen bir türlü ikna olmayan Çetin, eşi gelmeyince basın mensuplarını çağırarak eşine mesaj verip teslim olacağını söyledi. Çetin, olay yerine gelen kardeşine "Kardeş sen git arabaya" diye uyardıktan sonra kameraya, "Nurcan beni duyuyor musun sen, bak şimdi ben kendime ne yapıyorum" diyerek pompalı tüfeği karnına sıktı. Çetin'e olay yerinde bekleyen sağlık ekipleri müdahale edip ambulansa taşırken Çetin'in yakınları feryat edip gözyaşlarına boğuldu.

Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan Çetin'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu

Çocuklarını Göremeyen Baba Kendini Vurdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim