• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Çocukların 'keşkeleri' gerçekleşiyor

Çocukların 'keşkeleri' gerçekleşiyor
Yeşilyurt Belediyesi yetim çocukların "keşke olsa" dediği hayallerini gerçekleştirmek için başlattığı "Keşke bütün çocuklar mutlu olsa" projeyi bu...

Yeşilyurt Belediyesi yetim çocukların "keşke olsa" dediği hayallerini gerçekleştirmek için başlattığı "Keşke bütün çocuklar mutlu olsa" projeyi bu yılda sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 200 çocuğun "keşke olsa" dediği hayallerini gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesi bu yıl ise 286 çocuğun keşke olsa dediği hayallerini gerçekleştirecek.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilyurt Belediyesi'nin Sosyal Yardım İşler Müdürlüğü tarafından yürütülen "Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa" Projesi'ne kapsamında hayallerini yazan 3 çocuğa sürpriz bir ziyarette bulunarak, hediyelerini teslim ettiler. Şahin, Kahtalı ve Polat, 3 çocuğun "keşke olsa" dediği bisiklet, tablet, saat, bebek, kitap seti, ayakkabı ve elbiselerden oluşan hediye paketini teslim etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, "Keşke Bütün Çocuklar Mutlu Olsa projemiz çerçevesinde ilçemizdeki bütün yetim ve öksüz çocukların ziyaretlerini gerçekleştirerek onlara bir form verdik. Verilen bu forma keşke olsa dedikleri isteklerini yazmalarını istedik. "Keşke" dedikleri istekler çerçevesinde de Yeşilyurt Belediyesi olarak geçen sene 200 çocuğumuzun isteklerini yerine getirdik. 2016 yılı içinde 286 çocuğumuzu ziyaret ederek "keşke" dedikleri hediyeleri teslim edeceğiz. Kaynarca mahallemizde yaşayan ve kendilerine ulaşan formlara hayallerini yazıp gönderen üç çocuğumuza hediye paketlerini teslim etmenin heyecanını yaşıyoruz. Minik yavrularımız hayallerine kavuşurken, bizlerde farklı duygular ve heyecanlar yaşamaktayız" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise ziyaret sırasında duygulandığını ifade etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat'ın "büyüyünce ne olacaksınız?" sorusuna Hakan, Özel Harekâtçı olmak istediğini söylerken, kardeşi Sefa ise doktor olmak istediğini söyledi.Cihan

Çocukların 'keşkeleri' gerçekleşiyor

Çocukların 'keşkeleri' gerçekleşiyor

Çocukların 'keşkeleri' gerçekleşiyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim