• BIST 9079.97
  • Altın 2306.942
  • Dolar 32.3164
  • Euro 35.0238
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C

Çocukların Kayak Keyfi

Çocukların Kayak Keyfi
Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı evlerde kalan çocuklar, kayak merkezinde kaymanın...

Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'ne bağlı evlerde kalan çocuklar, kayak merkezinde kaymanın keyfini çıkardılar.

Muş Aile ve Sosyal Politikalar ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü işbirliği protokolü kapsamında Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğü'nde kalan çocuklar kayak merkezine getirildi. Sporcularla birlikte kaymanın keyfini çıkaran çocuklar doyasıya eğlendi. Çocuk evlerinde kalan çocuklar ve sporcuların kaynaşarak kaymayı öğrendiklerini belirten Muş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulbari Aksoy, çocukların sporu hayatlarına adapte etmeleri gerektiğini söyledi. Bakanlığın izni ile ileriki bir tarihte güzel bir faaliyet yapmak istediklerini ifade eden Aksoy, "Bugün çok güzel bir hava olduğu için çocuklarımızı kayak merkezine getirdik. Kendi çocuk evlerimizde kalan çocuklarımızı diğer sporcu kardeşlerimizle burada kaynaşsınlar diye bir araya getirdik. Burada kaynaşıp, kaymayı öğreniyorlar. İyi sporcular var, bizim çocuklarımızda özenti içerisinde, bu sporu kavrayacaklar ve sporu iyice kendi hayatlarına adapte edeceklerdir. Bugün bu imkanı bize sağlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze protokol kapsamında teşekkür ediyoruz. Pisti tamamen bize açtılar. İleriki zamanlarda bu pisti bakanlık nezdinde değerlendirmeyi düşünüyoruz. İnşallah yaptığımız görüşmelerle güzel sporcular çıkacak ve bu sporcular burada yarışmalar yapacaklardır" dedi.

Çocukların her türlü aktivitelerden faydalanması için bu tür organizasyonların çok önemli olduğunu kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Hamdullah Kardaş, "Bugün itibariyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz ile Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzle ortaklaşa yaptığımız çocuk evlerinde kalan kardeşlerimizle birlikte kayak etkinliğine getirdik. Görüldüğü gibi kayak merkezimiz cıvıl cıvıl, çevre illerden de gelen vatandaşlar var. Bu hafta sonu bir kar festivali yapacağız. Kayak festivalimizi tüm Türkiye'ye duyuracağız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından barındırılan bu çocuklarımızın bu tür etkinliklerden faydalandırılması bizim için onur vericidir, en çokta onların hakkıdır, bundan mutluluk duyuyoruz. İnşallah bu projeler artarak devam eder" ifadelerini kullandı.

Çocukların sosyal ve kültürel etkinliklerde bulunmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürü İsmail Arslan ise, "Kuruluşumuzda, koruma ve bakım altında bulunan çocuklarımızı sosyal ve kültürel etkinlikler için diğer kulüplerle beraber yürütülen bu kayak etkinliği için emeği geçen bütün arkadaşlara öncelikle teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın mutlu ve huzurlu bir geleceği için bu tür etkinliklerin devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Çocukların Kayak Keyfi

Çocukların Kayak Keyfi

Çocukların Kayak Keyfi

Çocukların Kayak Keyfi

Çocukların Kayak Keyfi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim