• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 20 °C

Çocukların gözünden 15 Temmuz

Çocukların gözünden 15 Temmuz
Esen Çocuk Dergisi'nin 18'inci sayısı Esenlerli çocuklarla buluştu.

Esen Çocuk Dergisi'nin 18'inci sayısı Esenlerli çocuklarla buluştu. 15 Temmuz temasıyla hazırlanan derginin son sayısında, vatan ve bayrak sevgisi renkli ve dopdolu bir içerikle anlatılıyor.

Esenler Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün, çocukların renkli dünyalarına bir renk daha katmak amacıyla üç aylık periyotlarla çıkardığı Esen Çocuk Dergisi'nin Eylül, Ekim ve Kasım aylarını kapsayan yeni sayısı Esenlerli çocuklarla buluştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan "İz bırakanlar'da

Kapağında ay-yıldızlı Türk bayrağının yer aldığı dergi, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun 15 Temmuz akşamı Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimini konu alan ve çocuklara vatan ve bayrak sevgisini hakkında öğütler verdiği yazısı ile başlıyor. "İz Bırakanlar köşesinde" ise çocuklara, halkın oylarıyla seçilen ilk Cumhurbaşkanı olan ve darbe girişiminin bastırılmasında etkin bir rol üstlenen Recep Tayyip Erdoğan tanıtılıyor.

Hem renkli hem de dopdolu

Kuşe kağıda basılı Esen Çocuk Dergisi, bilmecelerden bulmacalara, zeka sorularından hikayelere, çizgi romanlardan kitap tanıtımlarına kadar bu ay yine dopdolu bir içeriğe sahip. 15 Temmuz temasıyla hazırlanan derginin 18'inci sayısında; "İslam'ı Yaşıyorum, Vatanımı Koruyorum", "Ben de Kahraman Olmak İstiyorum", "Sanatkâr Padişahlar" ve "Çocukların Gözünden 15 Temmuz" gibi birbirinden farklı konular anlatılıyor. Bunların yanı sıra "Seyyah Sami Seyahatte" bölümünde ise eski adı Boğaziçi Köprüsü olan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü tanıtılıyor.

60 sayfadan oluşan Esen Çocuk Dergisi'nin yeni sayısı; Esenler Belediyesi'nden, Esenler Gençlik ve Bilgi Evleri'nden (ESGEV), kültür merkezlerinden, kütüphanelerden, Esenler Belediyesi Aile Yaşam ve Danışma Merkezi'nden (ESAYDAM) ve belediyenin ek hizmet binalarından ücretsiz olarak temin edilebiliyor.

Çocukların gözünden 15 Temmuz

Çocukların gözünden 15 Temmuz

Çocukların gözünden 15 Temmuz

Çocukların gözünden 15 Temmuz

Çocukların gözünden 15 Temmuz

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim