• BIST 9574.22
  • Altın 2493.407
  • Dolar 32.6002
  • Euro 34.8556
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C

Çocukların Gözdesi Dolgi Eğlendirmeye Devam Ediyor

Çocukların Gözdesi Dolgi Eğlendirmeye Devam Ediyor
Kayserigaz'ın maskotu yeşil ejderha Dolgi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla minik öğrencileri Kayserigaz Kampüsü'nde ağırlayarak,...

Kayserigaz'ın maskotu yeşil ejderha Dolgi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası dolayısıyla minik öğrencileri Kayserigaz Kampüsü'nde ağırlayarak, tiyatro ve oyunlarla eğlendirdi.

Kayserigaz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftasında, Dolgi Çocuk Tiyatrosu'nu çocuklar için sahneleyerek, bayramlarını tam bir bayram havasında, eğlenceli bir günle geçirebilmeleri için kolları sıvadı. Geleceğimiz olan çocukların, çevrenin temiz tutulması, enerjinin tasarruflu kullanılması, doğanın korunması ve yaşatılması konularını oyunlarla eğlenceli bir şekilde öğrenmeleri sağlandı. Kayserigaz Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen Dolgi Çocuk Tiyatrosu'nun bu defa ki şanslı izleyicileri Servet Akaydın İlk Okulu 1. sınıf öğrencileri oldu.

Kurumsal sosyal sorumluluk kapsamında işlenen tiyatro bir saate yakın interaktif bir şekilde devam etti. Tiyatro ekibinin "sorumlu bir birey" olarak yapılması gerekenler üzerinden verdiği öğütler, geleceğin mimarı olan öğrencilere aktarıldı. Tiyatro gösteriminin ardından Kayserigaz'ın çocuklara bahçede sunulan "Waffle Hazırlama" jesti çocukları oldukça mutlu etti. Çocuklar açık havada önce tüm hünerlerini sergileyerek wafflelarını hazırladılar sonra da kendi hazırladıkları waffleları yediler. Bu keyifli etkinliğin ardından hatıra fotoğrafları çekildi. Dolgi'nin minik izleyicilerine Dolgi Kids, Dolgi Boyama ve Bulmaca Kitabı, Dolgi Hikaye Kitabı ve Dolgi kalemleri hediye edilerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramı kutlama etkinliği son buldu.

Kayserigaz Kurumsal İletişim Sorumlusu Özlem Acur, Kayserigaz olarak çocuklara ayrı bir değer veriyoruz, onların mutlu olması, yüzlerinin gülmesi bizim için her şeyden çok daha kıymetli, bu etkinliklerin bahar şenliği tadında geçmesi ayrıca mutluluk verici. Ülkemizin geleceği olan çocukların, bilimsel, kültürel, sanatsal başarılara imza atan bir nesil olmasını temenni ediyoruz. Yarınların modern ve üretken çocukları için bizde Kayserigaz olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz." dedi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim