• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi
Kayseri'nin Talas İlçesi'nde önceki akşam meydana gelen şiddetli rüzgar evlerin çatılarını uçururken, Çıtak ailesinin 3 çocuğu erken uyumaya gidince...

Kayseri'nin Talas İlçesi'nde önceki akşam meydana gelen şiddetli rüzgar evlerin çatılarını uçururken, Çıtak ailesinin 3 çocuğu erken uyumaya gidince eve düşen çatı parçalarından kurtuldu.

İlçeye bağlı Harman Mahallesi Dolaylı Sokak'ta ikamet eden Çıtak ailesi 2 gündür zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz gün akşam saatlerinde ilçede etkili olan rüzgar nedeniyle tek katlı evlerinin çatısı uçarken, çatısından kopan parçalar da evin içine düştü. Çıtak ailesinin çocukları Ayşegül (13), Rabia (11) ve Ramazan Çıtak'ın (8) ders çalıştıkları ve oyun oynadıkları evin bölümüne düşen çatı parçalarından erken uyumaya gidince kurtulduklarını ifade eden Baba Memili Çıtak, evlerinde büyük hasar oluştuğunu söyledi. 1 ay önce apandistinden ameliyat olduğunu ve bu nedenle işten ayrıldığını söyleyen baba Çıtak, yetkililerden yardım istedi. Olay gününü anlatan Baba Çıtak, "Akşam evdeydik. Ben ameliyat olmuştum, evde yatıyordum. Çatı düştüğünde eşim burada çocuklar da diğer tarafta yatıyorlardı. Akşam şiddetli rüzgardan dolayı evimizin çatısı düştü. Durumumuz ortada. Evin diğer odaları da aynı durumda. Sadece kullandığımız bu oda vardı. Her şeyimizi burada yapıyorduk, burada yatıp kalkıyorduk. Ben de işsizim, durumum yok. Beş senedir biz burada oturuyorduk. Burada yıkılınca tamamen ortada kaldık. Ev eski olduğundan dolayı çatısı uçtu. Yardıma muhtacız. Büyüklerden, yetkililerden, hayırseverlerden yardım istiyorum" dedi.

ANNE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Olay anını anlatırken gözyaşlarına boğulan Anne Halime Çıtak ise çocukları için başlarını sokacakları bir yer istediklerini söyleyerek, "Dün eşim yatıyordu, ben de oturuyordum. Allah'a şükür ki çocuklar kalkıp yerlerine yattılar yoksa olacakları düşünmek bile istemiyorum. Kendim için değil sadece çocuklarım için başlarını sokacak bir yerleri olsun yeter" şeklinde konuştu.

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi

Çocukların Erken Yatması Faciayı Önledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim