• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 27 °C
  • İzmir 22 °C

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi
Manisa Motor Sporları Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında yürüttüğü faaliyetler kapsamında çocuklara uygulamalı trafik eğitimi...

Manisa Motor Sporları Kulübü, Manisa Büyükşehir Belediyespor çatısı altında yürüttüğü faaliyetler kapsamında çocuklara uygulamalı trafik eğitimi veriyor. 50, 65 ve 90 cc'lik minyatür motosiklet ve akülü arabalarla yaya, yolcu ve sürücü olarak yapılması gerekenleri uygulamalı olarak öğrenen çocuklar keyifli bir gün geçirmenin de tadını çıkardı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nce geçtiğimiz yıllarda çocuklarda trafik bilincinin yerleştirilmesi ve trafik kurallarının uygulamalı olarak öğretilmesi amacıyla hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Pisti'nde eğitimler devam ediyor. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü çatısı altında faaliyetlerini yürüten Manisa Motor Sporları Kulübü, Manisa'da yaşayan çocuklara yaya, yolcu ve sürücü olarak yapılması gerekenleri yaşatarak öğretiyor. Gerçekleştirilen eğitimlerde ilk olarak teorik eğitim alan çocuklar, daha sonra 50, 65 ve 90 cc'lik minyatür motosiklet ve akülü arabalarla kırmızı ışıklarda durma, yayalara yol verme ve daha birçok kuralı uygulamalı olarak öğrendiler. Çocuklar aldıkları eğitimlerle hem keyifli bir gün geçirmenin tadını çıkardılar hem de eğlenerek öğrenme fırsatı buldu.

AMACIMIZ TRAFİK BİLİNCİNİ OLUŞTURMAK

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda kente kazandırılan Çocuk Trafik Eğitim Pisti'nde eğitimler gerçekleştirdiklerini söyleyen Manisa Motor Sporları Kulübü Başkanı Sedat Efeler, "Çocuklarımızda trafik bilincini oluşturmak için Türkiye Motosiklet Federasyonu'ndan getirdiğimiz minyatür motosiklet ve akülü arabalarla uygulamalı eğitimlerimizi sürdürüyoruz. İlk olarak çocuklarımıza trafik kurallarının anlatıldığı teorik eğitimimizi veriyoruz. Ardından pistimizde uygulamalı eğitim yapıyoruz. Çocuklarımıza bu bilincin oluşması için pistimizi Manisa'ya kazandıran ve eğitimler verilmesi adına bize tahsis eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz" dedi. Efeler, çocuklarına trafik eğitimi vermek isteyen ailelerin kendilerine başvurabileceğini ifade etti.

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi

Çocuklara Uygulamalı Trafik Eğitimi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim