• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 16 °C

Çocuklara öyküler yenilikçi bir dille sevdirilecek

Çocuklara öyküler yenilikçi bir dille sevdirilecek
Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü proje kapsamında çocuklara küçük yaşta öyküleri sevdirmek için okul öncesi öğretmenlerine "e-öğrenme kursu" vereceğini...

Manavgat Milli Eğitim Müdürlüğü proje kapsamında çocuklara küçük yaşta öyküleri sevdirmek için okul öncesi öğretmenlerine "e-öğrenme kursu" vereceğini açıkladı.

Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Erasmus+ KA2 Mesleki Eğitim Ortaklıkları Projesi kapsamında Litvanya'da yapılan toplantıya katıldı.

Litvanya'da yapılan toplantı ile ilgili Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde açıklama yapan Müdür Muammer Sarıdemir, paydaşı oldukları "SİNBAD: Öykü Anlatımı Yöntemiyle Erken Çocuklukta Anahtar Yeterliklerin Geliştirilmesi Yolculuğu Projesi'nin dördüncü toplantısını Litvanya'da yapıldığını söyledi.

Toplantıya Proje Koordinatörü Hasan Biber ile kendisinin katıldığını belirten Sarıdemir, proje paydaşı ülkelerin İngiltere, Hollanda, Yunanistan, Almanya ve Litvanya olduğunu kaydetti.

Müdür Sarıdemir, Litvanya'da yapılan toplantı ile ilgili şu bilgileri verdi: "Almanya koordinatörlüğünde İngiltere, Hollanda, Yunanistan ve Litvanya'dan üniversiteler, eğitim büroları, araştırma-geliştirme ofisleri, anaokulları ve mesleki eğitim merkezleri ile ortak olduğumuz bu projede okul öncesi eğitiminde yenilikçi ve yaratıcı bir yaklaşım olarak öykü anlatımı metodunu yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalar yaptık.

Litvanya'nın Kaunas kentindeki ortağımızın ev sahipliği yaptığı programda 2 gün boyunca yoğun bir çalışma temposu içinde projedeki önemli çıktılardan olan "E-öğrenme Kursu'nu değerlendirdik ve bundan sonraki aşamalar için görev dağılımı yaptık. Önümüzdeki dönemde Manavgat'ta okul öncesi öğretmenleri için hem "e-öğrenme kursu'nu tanıtıcı bir eğitim hem de "Öykü Anlatımı Çalıştayı" düzenleyerek projeyi hedef kitle ile buluşturacağız."

Sarıdemir, ayrıca elde edilen tüm ürünleri ve çıktıları paydaşlara ve hedef kitleye sunmak için 28 Mayıs Manavgat'ta uluslararası bir konferans düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

Cihan

Çocuklara öyküler yenilikçi bir dille sevdirilecek

Çocuklara öyküler yenilikçi bir dille sevdirilecek

Çocuklara öyküler yenilikçi bir dille sevdirilecek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim