• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Çocuklara Masal Tadında Bir Oyun

Çocuklara Masal Tadında Bir Oyun
Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları" adlı tiyatro oyununu Manisalı...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları" adlı tiyatro oyununu Manisalı çocuklarla buluşturdu. Kaf Dağı'na gitmek isteyen üç çocuğun maceralarının anlatıldığı oyun küçük izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisalı çocuklara keyifli bir hafta sonu geçirtmek amacıyla Kültür Merkezi Lale Salonu'nda "Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları" adlı çocuk oyununu sahneledi. Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu Sabri Sür'ün yazdığı, Şehir Tiyatrosu oyuncularından Kaan Şensoy'un yönettiği oyunun konusu şöyle; Kaf Dağı'na gitmek isteyen üç çocuk, ailelerinden izin almadan yola koyulurlar. Merak eden aileleri ise Nasrettin Hocadan yardım isterler. Nasrettin Hoca arkadaşı Hezarfen'i de yanına alarak çocukları aramaya başlarlar. Çocuklar tehlikeli yolculuklarında devlerle, konuşan ağaçlarla ve kalpleri çikolatadan olan buz heykellerinin çikolatalarına ulaşmak isteyen üç çikolata cadısı ile karşılaşırlar. Oyun küçük izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Çocuklara kitap okumayı, doğa sevgisini ve ailelerinden habersiz hiçbir şey yapmamaları mesajını veren oyun, salonu dolduran küçük seyircilerin beğenisini kazandı.

Çocuklara masal tadında bir oyun vadeden Nasrettin Hoca ve Çikolata Cadıları her cumartesi saat 12:00'de Kültür Merkezi Lale Salonu'nda ücretsiz sahne alacak. Büyükşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, çocukları tiyatroyla tanıştırmaya devam ettiklerini belirterek, Manisalı küçük izleyicileri oyuna davet etti.

Çocuklara Masal Tadında Bir Oyun

Çocuklara Masal Tadında Bir Oyun

Çocuklara Masal Tadında Bir Oyun

Çocuklara Masal Tadında Bir Oyun

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim