• BIST 9708.77
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 28 °C

‘Çocuklar Taş Yerine Oyuncakla Oynasın’ Kampanyasına Tebrik

‘Çocuklar Taş Yerine Oyuncakla Oynasın’ Kampanyasına Tebrik
Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Çocuklar Taş Yerine Oyuncaklarla Oynasın kampanyasını başlatan Biyoloji Öğretmeni Çiğdem Tek'i makamında...

Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, Çocuklar Taş Yerine Oyuncaklarla Oynasın kampanyasını başlatan Biyoloji Öğretmeni Çiğdem Tek'i makamında kabul ederek tebrik etti.

Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin Biyoloji Öğretmeni Çiğdem Tek'in; sosyal medya üzerinde başlattığı Çocuklar Taş Yerine Oyuncaklarla Oynasın kampanyası çerçevesinde annesiyle sokak sokak dolaşarak çocuklara oyuncak dağıtması, eğitim camiasında memnuniyetle karşılandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kirekin, bu kampanyanın mimarı Biyoloji Öğretmeni Çiğdem Tek ile Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İbrahim Seçkin'i makamında kabul ederek, bu örnek davranışından dolayı kendilerini tebrik etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, biyoloji öğretmeni Çiğdem Tek'in; atandığı Van'a geldiği ilk gün sokaktaki çocuklar tarafından aracının taşlandığını ve bu olay üzerine büyük üzüntü duyan öğretmen Tek'in istifayı bile düşündüğünü söyledi.

İstifanın çare olmadığını düşünen öğretmenin daha sonra ailece bir karar alarak burada kalmak istediğini anlatan İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, şöyle konuştu:

"Çiğdem öğretmen, ilk önce evde eğitim gören engelli bir öğrencimizin okul olarak eğitimini üstlendikten sonra, yürüyemeyecek durumda olan bu öğrencimize kendi imkânlarıyla bir akülü araç bağışladı. Sonra köyde aile ziyaretlerine çıkan Çiğdem Öğretmen, bazı ailelerin maddi durumlarını göz önüne alarak bu çocuklarımızı ancak oyuncak vererek sevindirebiliriz, düşüncesiyle hareket ediyor. Bunun üzerine okul müdürümüzün desteği ve ailesi ile birlikte böyle bir kampanya başlatıyor. Çevredeki insanların desteği ile mahallede bulunan çocukların birçoğuna oyuncak dağıtıyor. Hocamızın bu gayreti bize de ulaştı. Bugün öğretmenimizi ve okul müdürümüzü davet ederek başarılarını tebrik etmek istedik. Bundan sonra hocamız birçok projeye öncülük edecek. Ayrıca kendisine destek sunan eşine ve annesine tebriklerimi sunuyor, okul müdürümüzü de hocamıza verdiği desteklerinden dolayı kutluyorum."

‘Çocuklar Taş Yerine Oyuncakla Oynasın’ Kampanyasına Tebrik

‘Çocuklar Taş Yerine Oyuncakla Oynasın’ Kampanyasına Tebrik

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim