• BIST 9079.97
  • Altın 2321.89
  • Dolar 32.3537
  • Euro 34.8639
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Çocuk Şenliği Mülteci Çocukların Yüzünü Güldürdü

Çocuk Şenliği Mülteci Çocukların Yüzünü Güldürdü
Çankırı Belediyesi'nin 2016 yılı 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Çankırı'da yaşayan mülteci çocuklar da resimleriyle katıldı.

Çankırı Belediyesi'nin 2016 yılı 23 Nisan Çocuk Şenliği'ne Çankırı'da yaşayan mülteci çocuklar da resimleriyle katıldı.

Gazi Mustafa Kemal'in tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan'da mülteci çocuklarına kucak açan Çankırı Belediyesi, adeta dünyaya dostluk ve barış mesajı verdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında mülteci çocuklar, aileleri ile birlikte Karatekin Parkı'nda belediye tarafından düzenlenen çocuk şenliğinde eğlendikten sonra akşam 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen programa da yaptıkları resimlerle eşlik etti.

Salonun girişinde vatandaşları, yaptıkları resimlerle karşılayan mülteci çocuklar, Çankırılı kardeşlerinden ve büyüklerinden övgüler aldı. Resimleri inceleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, mülteci çocuklarla yakından ilgilendi. Dinç, resimleri çok başarılı bulduğunu söyleyerek, çocukları tebrik etti.

ÇOCUKLARDAN MUHTEŞEM ŞOV

Belediye Çocuk Korosu ve folklor ekibinin yer aldığı geceye şarkılar ve halk oyunları damgasını vurdu. Geceye katılan vatandaşlar, çocukların 23 Nisan sevincine ortak oldu. Çocuk Korosu'nun seslendirdiği şarkılar, dinleyicelere keyifli dakikalar yaşatırken folklor ekibinin profesyonelce sergilediği halk oyunları, protokol ve vatandaşlar tarafından ayakta alkışlandı.

Çocukların gösterilerini keyifle izleyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, çocukların eğitmenleri eşliğinde muhteşem bir gösteriye imza attıklarını belirterek, "Yavrularımız harikaydı. Enfes bir sunum yaptılar. Yavrularımızı Rabbım nazardan saklasın. Allah onları giriştikleri her işte muhafak etsin, başarılı kılsın inşallah. Bizler sizlerle bugünkü gibi her zaman iftihar edelim, gurur duyalım. Ailelerinizin gururu bizim gururumuzdur, bizim iftiharımızdır. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, yavrularımızı tebrik ediyorum. İnşallah Rabbim bizlere bir dahaki 23 Nisan'a sağ salim ve birlik beraberlik içerisinde ulaştırmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Program, Başkan Dinç'in çocuklar, eğitmenleri ve görevliler ile birlikte çektirdiği toplu fotoğrafların ardından sona erdi.

Çocuk Şenliği Mülteci Çocukların Yüzünü Güldürdü

Çocuk Şenliği Mülteci Çocukların Yüzünü Güldürdü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim