• BIST 9059.38
  • Altın 2295.098
  • Dolar 32.3137
  • Euro 35.1151
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 25 °C

Çocuk Meclisinde 23 Nisan Coşkusu

Çocuk Meclisinde 23 Nisan Coşkusu
Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bir etkinlik düzenleyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün...

Melikgazi Belediyesi Çocuk Meclisi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, bir etkinlik düzenleyerek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kendilerine armağan ettiği, bu günde doyasıya eğlendiler.

Melikgazi Belediyesi Necip Fazıl Kısakürek ile Bel-Sin Sosyal ve Spor tesisleri olmak üzere iki ayrı mahallede gerçekleştirilen etkinliğe çocuk meclisinin 11 şubesinden yaklaşık 500 öğrenci katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikte ilk olarak Çocuk Meclisi Başkanları Rümeysa Mut ile Tarık Mut yaptıkları açıklamada "İlk olarak bütün arkadaşlarımın 23 Nisan bayramını kutluyoruz. Millet olarak yurdumuzun dört bir yanında olduğu gibi Çocuk Meclisi olarak bizde yaptığımız etkinlik ile bu anlamlı günü kutluyor ve bunun mutluluğunu yaşıyoruz" dediler,.

Bütün çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladığını belirten Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği ve 96. yılını kutladığımız bu bayramın hepinize kutlu olmasını diliyorum. Bu bayram nedeni ile dünyanın birçok ülkesinden ülkemize çocuklar gelmekte ve bizim çocuklarımız ile birlikte bu mutlu günümüze ortak olmaktadırlar. 23 Nisan artık sadece Türk çocuklarının değil, tüm dünya çocuklarının kutladığı bir bayram oldu. Bundan da çok büyük gurur ve mutluluk duyuyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk "Ulusların istikballeri gelecek nesillere bağlıdır" sözünde belirttiği gibi, sizde ülkemizi dünyada söz sahibi bir ülke konumuna getirmek için bugünün gençleri, yarının büyükleri olarak, çok çalışıp gayret göstereceksiniz." dedi.

23 Nisan etkinliğinde çocuk meclisi halk oyunları ekibi tarafından çeşitli yörelere ait halk oyunları folklar gösterisi, şiirler, dans grubu gösterisi, canlı müzik, Ritim çalışması izleyenler tarafından büyük alkış aldı. Çocuk Meclisi sunduğu gösteriler sonunda öğrencilere birer Türk Bayrağı hediye edildi.

Çocuk Meclisinde 23 Nisan Coşkusu

Çocuk Meclisinde 23 Nisan Coşkusu

Çocuk Meclisinde 23 Nisan Coşkusu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim